Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Τόκιο: Πετρούνιας: «Στόχος μου ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο» (vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναχώρησε από την χώρα μας με προορισμό το Τόκιο, φιλοδοξώντας να πανηγυρίσει ένα ακόμα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Τόκιο: Πετρούνιας: «Στόχος μου ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο» (vid)

Με προορισμό το Τόκιο αναχώρησε από την χώρα μας ο Λευτέρης Πετρούνιας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας αθλητής των κρίκων ξεκίνησε το ταξίδι του μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και τη φυσιοθεραπεύτριά του, Ιβάνα Τζούριτς, ενώ σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου στους Αγώνες.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε επίσης η οικογένειά του όπως επίσης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Σταθόπουλος.

«Aν εξαιρέσεις ότι θα είμαι 15 ώρες στον αέρα και δεν θα έχω επικοινωνία με τα παιδάκια μου, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Σκέφτομαι ότι πάω να απολαύσω τον αγώνα. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα γιατί θα είμαι απαλλαγμένος από ένα άγχος και το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει», είπε αρχικά στις δηλώσεις του, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον στόχο του στους Αγώνες, απάντησε:

«Ένα χρυσό μετάλλιο ακόμα».

Κλείνοντας σημείωσε: «Ο μεγαλύτερος αντίπαλος πάντα ήταν ο εαυτός μου. Αυτόν που πρέπει πρώτα να κερδίσω είναι τον κακό μου εαυτό και να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Από κει και πέρα, υπάρχουν καλοί αθλητές, θα είναι ο Κινέζος από ό,τι έχω δει, ο οποίος είναι πολύ άξιος ανταγωνιστής, όπως και ο Ιταλός. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αν κάνω αυτό που ξέρω καλά δεν θα υπάρχει καμία τύχη».