Στέλιος Αργυρόπουλος: «Θα παλέψουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα»

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πραγματοποιεί αυτές τις μέρες κοινή προετοιμασία με την Ολλανδία. Ο διεθνής άσος Στέλιος Αργυρόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή της «γαλανόλευκης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Στέλιος Αργυρόπουλος: «Θα παλέψουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα»

Με 97 συμμετοχές και 95 γκολ, ο διεθνής άσος Στέλιος Αργυρόπουλος, ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό του με την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος, ο οποίος από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στο Ντουμπρόβνικ και τη Γιουγκ, πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του και θεωρεί πως όλα μπορούν να συμβούν, έχοντας πάντα βλέψεις για ένα μετάλλιο.

«Το να είμαι ένας από τους εκπροσώπους της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια όχι μόνο εμένα, αλλά και την οικογένειά μου που με έχει βοηθήσει στο έπακρο για αυτόν τον στόχο. Όνειρό μου επίσης ήταν πάντα, ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζω όμως ότι για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε οποιαδήποτε διάκριση, πρέπει πρώτα απ' όλα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα και από εκεί και πέρα όλα είναι δυνατά. Οπότε, αυτό που μπορούν όλοι οι Έλληνες να περιμένουν από εμάς, είναι ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα παλέψουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας «medo».

Το προφίλ του Στέλιου Αργυρόπουλου

Συμμετοχές: 97, Γκολ: 95

Διακρίσεις: 3ος World League 2021, 2ος Μεσογειακοί Αγώνες 2018