Τα σουβλάκια του Σκαρτάδου, η ανατροπή στο Καραϊσκάκη, το μπαράζ του Βόλου κι ο Σλούκας

Η δραματική ιστορία πίσω από τα σουβλάκια του Σκαρτάδου, η άκρως τρελή κι απίθανη ανατροπή στο Καραϊσκάκη και το μπαράζ του Βόλου, τα περί Μιραλάς, Σλούκα, ξηροί καρποί και μεταχειρισμένα. Είναι τα θέματα που «τράβηξαν» περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

Τα σουβλάκια του Σκαρτάδου, η ανατροπή στο Καραϊσκάκη, το μπαράζ του Βόλου κι ο Σλούκας

Πολλά και διάφορα τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε. Μεταξύ αυτών, η δραματική ιστορία πίσω από τα σουβλάκια του Σκαρτάδου, η άκρως τρελή κι απίθανη ανατροπή στο Καραϊσκάκη και το μπαράζ του Βόλου.

Διαβάστε:

Ζάχαρο: Ποιος ξηρός καρπός το καταπολεμά
Καταπολεμά το ζάχαρο αν και οι ξηροί καρποί είναι μια τροφή που οι περισσότεροι αποφεύγουν για τις αυξημένες θερμίδες. Αν οι ξηροί καρποί καταναλώνονται με μέτρο είναι κομβικοί για την υγεία μας.

Η δραματική ιστορία πίσω από τα σουβλάκια του Σκαρτάδου
Ο Θέμης Σινάνογλου γράφει στο «ΦΩΣ» πώς ο Γιώργος Σκαρτάδος έφτασε να ψήνει σουβλάκια έξω από την Τούμπα.

Η άκρως τρελή κι απίθανη ανατροπή στο Καραϊσκάκη (vid)
Δείτε πως το 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού έγινε 4-5 και ο ΟΦΗ νίκησε σε έναν αδιάφορο αγώνα.

Ολυμπιακός: Νηνεμία για Σλούκα
Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται σε στάδιο να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του με τη Φενέρμπαχτσε και αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος επαφών με τον Ολυμπιακό.

Σαράντα χρόνια από το μπαράζ του Βόλου: Το πρώτο επαγγελματικό ο Θρύλος το 'χει πάρει (vid)
Σαράντα χρόνια πέρασαν από το μπαράζ του Βόλου, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Άρη και κατέκτησε το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με 6.000 ευρώ
Με περίπου 6.000 ευρώ, μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε αυτοκίνητα πόλης (μίνι ή μικρά), μοντέλα του 2013 και με κινητήρες 1.0 – 1.2 λτ.

Ο Ολυμπιακός «αδειάζει» τον Μιραλάς, με αφορμή τη συνέντευξη του Βέλγου στο ΦΩΣ!
Σε συνέντευξή του στο ΦΩΣ της Τρίτης (26/5), ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Φαίνεται όμως ότι στο Μεγάλο Λιμάνι έχουν διαφορετική γνώμη...