Αυτοί που στενοχώρησε ο Μαρτίνς, Κούγιας, Ζε Ελίας, Παναθηναϊκός και οι γκαρντ του Μπαρτζώκα

Ποιους στενοχώρησε ο Μαρτίνς, τι λέει ο Κούγιας για Θωμαΐδη και Μαρινάκη, ο Ζε Ελίας και το βιβλίο του, οι γκαρντ του Μπαρτζώκα, οι αλλαγές στον Παναθηναϊκό, η κραυγή αγωνίας και η θωράκιση του Πειραιά. Είναι τα θέματα που «τράβηξαν» περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

Αυτοί που στενοχώρησε ο Μαρτίνς, Κούγιας, Ζε Ελίας, Παναθηναϊκός και οι γκαρντ του Μπαρτζώκα

Πολλά και διάφορα τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

Διαβάστε...

Κούγιας σε Θωμαΐδη: «Θα μάθουν όλοι την προσπάθειά σας να εμπλέξετε τον Μαρινάκη»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας προχώρησε σήμερα Τετάρτη, σε νέα δήλωση κατά του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη, σημειώνοντας πως θα «θα μάθουν όλοι την βρωμερή προσπάθεια σας να εμπλέξετε τον Μαρινάκη στην υπόθεση Noor One».

Κι όμως, κάποιοι στενοχωρήθηκαν με την παραμονή Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει μόνο φίλους αλλά και εχθρούς. Η παραμονή του στον Ολυμπιακό έως το 2022 στενοχώρησε αντιπάλους, δημοσιογράφους και... παίκτες.

Η στροφή στα «κουτιά», η θωράκιση του Πειραιά απέναντι στις συνέπειες του κορονοϊού

Το ρόλο παίζει για τις συνέπεις από τον κορονοϊό το γεγονός ότι το λιμάνι του Πειραιά είναι περισσότερο προσανατολισμένο στις εμπορευματικές μεταφορές και λιγότερο στις επιβατικές.

Ολυμπιακός: H γραμμή των γκαρντ του Μπαρτζώκα - Οι περιπτώσεις Σλούκα, Ουίλιαμς-Γκος και Λαρεντζάκη

Μία πρώτη εικόνα για τους κοντούς που ενδεχομένως να έχει ο Ολυμπιακός την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν και το σκεπτικό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Σλούκας, η περίπτωση του Ουίλιαμς-Γκος και ο Λαρεντζάκης.

Ζε Ελίας στο ΦΩΣ: «Αν κάποτε γράψω ένα βιβλίο, ο Ολυμπιακός θα είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο»

Απολαυστικός ο Ζε Ελίας ανοίγει την καρδιά του στο «ΦΩΣ» 17 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν» λέει για τη φυγή του και θυμάται τις ενέσεις που έκανε. Τι λέει για την περιπέτεια με τη φυλακή, το μαρκάρισμα στον Βερόν, το επεισόδιο του Μπερμούδες με τον Ελευθερόπουλο και άλλα πολλά ενδιαφέροντα!

Έρχονται ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει στις αρχές Ιουνίου να κάνει γνωστές τις αποφάσεις του για ΚΑΕ και Ερασιτέχνη.

Κραυγή αγωνίας για τον Ερασιτέχνη από τον Νίκο Μπαλτά: «Κάνω έκκληση σε όλους τους Ολυμπιακούς»

Κραυγή αγωνίας για τον Ερασιτέχνη από την πιο γνωστή μορφή που είναι παρών σε όλα τα σπορ των «ερυθρολεύκων». Είναι μορφή, τον βλέπεις παντού σε όλα τα σπορ του Ολυμπιακού, είναι στον σύλλογο πολλές δεκαετίες, ακόμα και προ Νταϊφά, παιδί της Λέσχης στο Πασαλιμάνι. Είναι ο Νίκος Μπαλτάς. Εκφράζει την αγωνία του για τον Ερασιτέχνη.