Ολυμπιακός και τέλος εποχής, ο πιλότος, ο Ουαντού, τα δεδομένα για Σλούκα και οι μάγκες στον Περαία

Το τέλος εποχής του Ολυμπιακού και το μέλλον, ο πιλότος, όσα είπε ο Ουαντού, τα δεδομένα για Σλούκα, οι μάγκες στον Περαία, αλλά και ο διαβήτης τύπου 1 και ο θυρεοειδής και η άσκηση. Είναι τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

Ολυμπιακός και τέλος εποχής, ο πιλότος, ο Ουαντού, τα δεδομένα για Σλούκα και οι μάγκες στον Περαία

Πολλά και διάφορα τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

Διαβάστε...

Ουαντού: «Ρώτα τη μητέρα σου - λέω στον γιο μου όταν με ρωτάει γιατί έφυγα από τον Ολυμπιακό»!
Συγκλονιστικός ο Αμπντεσλάμ Ουαντού, που ανοίγει στο «ΦΩΣ» την καρδιά του, 13 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο πρώην συμπαίκτης του που είχε τα φόντα για σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό και οι συνθήκες «σύγχρονης σκλαβιάς» στο Κατάρ.

Διαβήτης τύπου 1: Πρακτικές συμβουλές για να ελέγξτε το σάκχαρό σας
Στον διαβήτη το κλειδί είναι ο ασθενής να βρει αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής, στον οργανισμό και την ιδιοσυγκρασία του.

Πεχλιβανούδης: Ο πιλότος του Ολυμπιακού στο ΦΩΣ για Μαρινάκη, Βαλβέρδε, μπάσκετ και άλλα πολλά!
Ο πιλότος του Ολυμπιακού, Ζήσης Πεχλιβανούδης, μιλά πρώτη φορά και αποκαλύπτει στο «ΦΩΣ» τη σκέψη των Πειραιωτών για αγορά αεροπλάνου. Τι λέει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους». Η σχέση με την ομάδα μπάσκετ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σλούκα
Το «ΦΩΣ» καταγράφει την πραγματικότητα στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Έλληνα γκαρντ και τα προτερήματα που έχει για να πάρει την υπογραφή του Κώστα Σλούκα.

Άσκηση και θυρεοειδής
Η αερόβια άσκηση επηρεάζει τη δραστηριότητα όλων των αδένων του σώματος και επομένως και του θυρεοειδούς.

Το τέλος εποχής του Ολυμπιακού και το μέλλον
Ο Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα με την αποχώρηση των Λαμπρούση, Ζακχαίου, Λαζάρεβιτς, ήδη έχει βρει αντικαταστάτριες και ετοιμάζει νέα ομάδα με μειωμένο φυσικά προϋπολογισμό σε άνδρες και γυναίκες, λόγω πανδημίας και άδειων ποδοσφαιρικών γηπέδων.

Πέντε μάγκες στον Περαία
Μάγκες, νταήδες, πόρνες, κοντραμπατζήδες, τεκέδες, «κοκορομαχίες» και φονικά στον Πειραιά του μεσοπολέμου. Η ψυχή μιας πόλης που γέννησε το ρεμπέτικο.