Παναθηναϊκοί κατά Νικοπολίδη, Ολυμπιακός για Σλούκα, Τζινόμπιλι, Πειραιάς και κορονοϊός

Ο επικός Νικοπολίδης, ο Ολυμπιακός, ο Σλούκας και ο Τζινόμπιλι, QUIZ - ρετρό για το σπίτι, Πειραιάς και κορονοϊός. Tα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

Παναθηναϊκοί κατά Νικοπολίδη, Ολυμπιακός για Σλούκα, Τζινόμπιλι, Πειραιάς και κορονοϊός

Πολλά και διάφορα τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε. Φυσικά, σχετικά με τον κορονοϊό, αλλά όχι μόνο. Διαβάστε...

Επικός Νικοπολίδης στο ΦΩΣ λέει πράγματα για πρώτη φορά: «Μου είχαν επιτεθεί Παναθηναϊκοί»
Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει μυαλό. Διαβάστε τη συνέντευξή του στο ΦΩΣ και θα καταλάβετε πώς έφτασε εκεί που έφτασε. Ξέρει πότε θα μιλήσει, ξέρει και τι θα πει. Λέει τρομερά πράγματα. Κάποια τα λέει για πρώτη φορά. «Μου είχαν επιτεθεί Παναθηναϊκοί Σε εμένα και στη γυναίκα μου”!

Ασύλληπτη αεροφωτογραφία από την Ιταλία!
Οι Ιταλοί συνεχίζουν τις κοινωνικές τους δράσεις, σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι είναι μια γροθιά απέναντι στον κορονοϊό. Τι έκαναν το βράδυ της Κυριακής (15/3).

Πώς η Σιγκαπούρη νικά τον κορονοϊό αν και είναι δίπλα στην Κίνα
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της Σιγκαπούρης στη μάχη της με τον κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στην Κίνα.

QUIZ - ρετρό για το σπίτι: Πόσους και ποιους παίκτες του Ολυμπιακού θυμάσαι;
Σας δίνουμε 30 φωτογραφίες ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από τις δεκαετίες '80 και '90. Πόσους και ποιους θυμάστε; Δείτε το QUIZ ρετρό για να περάσει η ώρα στο σπίτι!

Σταυρόπουλος: «Είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό ο Τζινόμπιλι, αλλά ο Κόκκαλης...»
Ο General Manager της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουος μιλά για κορονοϊό, ντολμαδάκια, την πάστα του Τζινόμπιλι, τον μάγκα Ράτζα και τον Σπανούλη που άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού.

Μπαρτζώκας: «Θα έπαιρνα τον Σλούκα με κλειστά μάτια...»
Συνέντευξη στην live- έκτακτη- εκπομπή του Eurohoops έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εφ΄όλης της ύλης. Μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού, για τους ξένους που έχει αποφασίσει πως θα μείνουν, για το πώς έφυγε και τα όρια που ξεπεράστηκαν, αλλά και τις... τρεις προτάσεις που του έκανε ο Ολυμπιακός.

Πειραιάς: Κορονοϊός, καραντίνα και έξοδος κινδύνου
Πειραιάς: Ευλογημένη αυτή η πόλη. Κουβαλάει την ιστορία πολλών, ίσως για αυτό. Είναι σαν να την αγάπησε ο Θεός και να της χάρισε ευχάριστους ανθρώπους και υπέροχες γωνιές, όπως την Πειραϊκή. Τι κάνουμε λόγω καραντίνας και κορονοϊού.