Aπό τη Real news στο Έθνος η Σεμίνα Διγενή με... ανατρεπτική στήλη

Ποιους βάζει στον... αποκωδικοποιητή η Σεμίνα Διγενή, η οποία αποχώρησε από τη «Real news» και εντάσσεται στην ομάδα του «Εθνους της Κυριακής».

Aπό τη Real news στο Έθνος η Σεμίνα Διγενή με... ανατρεπτική στήλη

Η Σεμίνα Διγενή εντάσσεται στην ομάδα του «Εθνους της Κυριακής» από την Κυριακή 5 Ιουλίου. Αποχώρησε πρόσφατα από το Real Group και πλέον θα υπογράφει την ανατρεπτική στήλη «ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ». Οι πρώτοι καλεσμένοι της είναι η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη, ο ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας, η σκηνοθέτις και ηθοποιός Ρούλα Πατεράκη, οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Ελένη Ράντου, Νίκος Ψαρράς, Γιάννης Στάνκογλου, και ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς.

Μάρσα Π. Τζόνσον: Η ακτιβίστρια, drug queen και εργάτρια του σεξ που τιμά με doodle η Google

Η... ανατρεπτική ενημέρωση αναφέρει: «Φτάσαμε στη μέση της πιο αλλόκοτης χρονιάς της ζωής μας! Παγιδευμένοι λες, κάπου μεταξύ της "Αλληγορίας του Σπηλαίου" του Πλάτωνα και του δυστοπικού videogame Final Fantasy VII. "Εδώ στου δρόμου τα μισά", τι μας έμαθε το 2020; Τι εποχή είναι αυτή που ξημέρωσε; Μας παρέλυσε ή μπορεί και να μας εμπνεύσει να πάρουμε πρωτοβουλίες για να βγούμε όρθιοι και δυνατοί όχι μόνο από την πανδημία, αλλά κι από τη νέα κρίση;

Κανείς μας δε θα μπορούσε να διανοηθεί την εξέλιξη που θα είχε η ζωή και ο κόσμος, σε χρόνο μικρότερο μιας εγκυμοσύνης. Κανείς, ακόμη, δεν είναι σε θέση να πει τι ακριβώς γεννήθηκε απ' αυτόν τον τοκετό. Όμως υπήρχαν πάντα οι καλλιτέχνες, που ήταν εκεί, να βοηθήσουν στους πόνους της γέννας, να ρυθμίσουν τις ανάσες μας, να παρηγορήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε ή να συγκινηθούμε, κρατώντας το χέρι μας με τον ορό, απαλά και σταθερά.

Η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη, ο ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας, η σκηνοθέτις και ηθοποιός Ρούλα Πατεράκη, οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Ελένη Ράντου, Νίκος Ψαρράς, Γιάννης Στάνκογλου, και ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, αποκωδικοποιούν αυτό το περιπετειώδες εξάμηνο....»