Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 26 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου (26/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 26 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου (26/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«MΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο εξηγεί: «Η Γουλβς παρακολουθεί στενά τον Ολυμπιακό στην μετά καραντίνα εποχή και έχει… θορυβηθεί με τις επιδόσεις των «ερυθρολεύκων» * Πολλές οι αναφορές των Άγγλων για την καλή φυσική κατάσταση του Θρύλου στα απαιτητικά ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό - ΜΕ... ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ενόψει τελικού Κυπέλλου και Γιουρόπα Λιγκ θα μοιάζουν τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ * Διαθέσιμος ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ με την ΑΕΚ - ΤΑ... ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ στους παίκτες, τους οποίους αγκάλιαζε έναν έναν στη φυσούνα μετά την πρόκριση».

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! - Η χρονική διεύρυνση της καλής απόδοσης σε κάθε παιχνίδι και η αποφυγή λαθών, που θα μπορούσαν να κοστίζουν ακριβά, είναι οι προβληματισμοί του Mαρτίνς για τον τελικό με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τη Γουλβς, εν μέσω του ενθουσιασμού για τα αποτελέσματα της ομάδας * Πλήρης ανάλυση στο «ΦΩΣ» για όσα έχουν γίνει και όσα ακολουθούν - «ΟΧΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ».

Επίσης στο ΦΩΣ: «Έμεινα και για το παρεάκι!» - Η Κατερίνα Γιώτα εξηγεί στο «ΦΩΣ» τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό * Τι λέει για τις συμπαίκτριές της και γιατί δηλώνει κατενθουσιασμένη με τη Θύρα 7 Χίου!

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

  • Θρήνος στη Σαντορίνη
    Βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί στο αυτοκίνητό του ο Παναγιώτης Σκαφτούρος, πρώην ποδοσφαιριστής και μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Καμαρίου * Άγνωστα τα αίτια θανάτου του 34χρονου
  • ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!
    Στην παρθενική σεζόν του στην Α’ τοπική κατηγορία, η ομάδα τoυ Αμβρακικού Λουτρού κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική, πρώτη φορά στην ιστορία της - Μιλούν στο «ΦΩΣ» ο ~«τρελός» Ολυμπιακός~ πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Τρομπούκης, ο πρωτομάστορας της ανόδου κόουτς Γιώργος Γιάκος και η ψυχή της ομάδας Μίμης Ζίγκηρης.

«Θρύλε μου πόσο μεγάλωσες!», αναρωτιέται ο Πρωταθλητής.

«Ομάδα των ονείρων κάθε ΑΕΚτζή», σύμφωνα με την Ώρα.

«Δένει Τζόλη με νέο συμβόλαιο», λέει η Metrosport.

«Εδώ να μείνεις» και «Χρυσή τομή για Βιγιαφάνιες», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Ρίξε κόκκινο στη νύχτα», κατά τη Sportime, «Τα πάντα όλα!», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.