Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 24 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου (24/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 24 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου (24/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΟΔΗΓΟΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να ανατρέψει απόψε (21.30, CS 1) το εις βάρος του 3-2 και να βρεθεί στον τελικό ύστερα από τέσσερα χρόνια - Το έχει κάνει ξανά φέτος με Άρσεναλ και Ερυθρό Αστέρα

Με Βαλμπουενά η αποστολή του Ολυμπιακού

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΠΗΡΕ ΜΑΤΙΕ, ΒΑΖΕΙ ΜΑΞΙ - Ο Βαλμπουενά τα κατάφερε και είναι στην αποστολή - Απίθανο να παίξει από την αρχή, ο Λοβέρα είναι το φαβορί - Όλα τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΣΤΙΣ 6/7 ΣΤΟ CAS - Οριστικά εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας από το ανώτατο δικαστήριο της Λωζάνης * Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε ο Ολυμπιακός και ζήτησε το υγειονομικό πρωτόκολλο * Σήμερα στις 18.00 με τηλεδιάσκεψη η δίκη των 15».

Καιρός: Πού θα έχουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες - Θερμοκρασία σε άνοδο

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

  • ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ… ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ
    Ο ΜΑΡΤΙΝΣ και αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν νικήσει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο - Και πέραν της πρόκρισης έχουν προσωπικό κίνητρο να το κάνουν - Η περσινή ήττα με το διπλό αυτογκόλ και η φετινή ισοπαλία - Η σαρωτική υπεροχή (23-4 και 15-6 σε τελικές αντιστοίχως) που δεν μετουσιώθηκε σε αποτέλεσμα - Η επιθυμία για εξιλέωση και στο… σπίτι, έπειτα από τις δύο φετινές νίκες στην Τούμπα για το πρωτάθλημα
  • ΘΑ «ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ» ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ…
    ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον χαμό του Νίκου Αλέφαντου * «Έφυγε» σε ηλικία 81 ετών από καρδιακές επιπλοκές - ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ για την προπονητική, οι θητείες του στον Ολυμπιακό, οι μυθικές ατάκες του που θα μείνουν στην ιστορία - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ανακοινώσεις από την «ερυθρόλευκη οικογένεια» και από πλήθος ποδοσφαιρικών φορέων και συλλόγων
  • «Ο Θρύλος με κρατά ζωντανό…»
    Ο μεγαλύτερος συλλέκτης αγώνων του Ολυμπιακού ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο «ΦΩΣ» * Μιλά για το μόνιμο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αναφέρεται με καμάρι στην τεράστια συλλογή του που περιλαμβάνει 10.000 DVD και 100 ερυθρόλευκες φανέλες!
  • Βρήκε εκτελεστή
    Το «ΦΩΣ» αναλύει το αγωνιστικό προφίλ του ικανότατου σουτέρ τριών πόντων Άαρον Χάρισον
  • Ποδοσφαιρικές οικογένειες που ξεκίνησαν από τα Ιωάννινα.

«Μάθετε μπαλίτσα από τους άρχοντες», λέει ο Πρωταθλητής.

«Πρόκριση», περιμένει η Ώρα.

«Πέτα ψηλά δικέφαλε», η προτροπή από τη Metrosport.

«Στην κόψη του ξυραφιού», σύμφωνα με τη Live Sport.

«Άρχοντας», κατά τη Sportime, «ΗμιΤΕΛΙΚΟΙ», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.