Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης 16 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Τρίτη16 Ιουνίου (16/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης 16 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου (16/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ CAS!», ο τίτλος στο ΦΩΣ: «Στις 6 Ιουλίου πρότεινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Λωζάνης να εκδικαστούν οι προσφυγές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία, με τους «ερυθρόλευκους» να κυνηγούν τον υποβιβασμό των «ασπρόμαυρων»

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ο ΜΑΡΤΙΝΣ με το τρίποντο επί του Άρη, αλλά και «ΓΚΑΖΙΑ» για την εικόνα του πρώτου εικοσαλέπτου * «Ήμασταν χαλαροί και δίχως συγκέντρωση», οι ατάκες του Πορτογάλου, που κρατά άπαντες σε εγρήγορση ενόψει Παναθηναϊκού - ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ο 28χρονος δεξιός μπακ ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΟΑΡΕΣ (δανεικός στην Άρσεναλ από Σαουθάμπτον) * ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες για το μέλλον του ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ - «ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ» ζήτησαν και μέσω επιστολής προς τον ΑΥΓΕΝΑΚΗ οι «ερυθρόλευκοι», πλην του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για λόγους ισονομίας * ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ στέλνει τη ρεβάνς με τη Γουλβς η ECA».

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΧΡΥΣΑΦΙ! - Νέα άνοδος στη «μετοχή» Καμαρά μετά την εμφάνιση-οδοστρωτήρας εναντίον του Άρη! Η Πρέμιερ Λιγκ τον παρακολουθεί στενά, ποιο είναι το εμπόδιο για φέτος - Στα ραντάρ ιταλικών ομάδων, όπως και άλλων μεγάλων πρωταθλημάτων * Η βελτίωσή του σε σχέση με πέρσι με στοιχεία και αριθμούς * Το μεγάλο προσωπικό κίνητρο για τη ρεβάνς με τη Γουλβς!

Άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ - Δεν αλλάζει το πλάνο του Μαρτίνς * Το 4-3-3 εμπιστεύτηκε ο Πορτογάλος στα δύο πρώτα ματς και έτσι θα πάει και στα δύο πολύ σημαντικά που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ! Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τα 3.900 γκολ στη μεγάλη κατηγορία με τα τρία που πέτυχε κατά του Άρη - ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ το δίδυμο των Σενεγαλέζων στην άμυνα * Μήνυμα παραμονής από τον Καφού

Στο ΦΩΣ και:

  • ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (0-0)
    Ο Αστέρας και ο Πανιώνιος έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία χθες στην Τρίπολη, ύστερα από ένα παιχνίδι με δύο δοκάρια, φάσεις μπροστά στις εστίες και ένταση.
  • Πάνω από τη γραμμή σωτηρίας με Μουνιέ (3-0)
    Ο 32χρονος Γάλλος «σκότωσε» την ΑΕΛ με δύο γκολ (53’, 77’) και μία ασίστ στον έτερο σκόρερ Ντάουντα (61’) και έστειλε τον Παναιτωλικό δύο βαθμούς πάνω από την Ξάνθη.

Για το μπάσκετ στο ΦΩΣ:

  • Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ
    Στόχος των προέδρων να δημιουργήσουν και πάλι έναν ανταγωνιστικό Ολυμπιακό, στηρίζοντας το όραμα του Γιώργου Μπαρτζώκα * Ο Θρύλος μαζί με ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι είναι οι τρεις πιο δραστήριες ομάδες της Ευρωλίγκας στο μεταγραφικό παζάρι
  • ΤΟ «ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ
    Το δραματικό καλοκαίρι του 2015 που ο Σλούκας αποχώρησε από τον Ολυμπιακό * Το παρασκήνιο και οι λόγοι που έφυγε, αλλά και η μεγάλη υπόσχεση που είχε δώσει ο διεθνής γκαρντ ότι θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε

Συνέντευξη στο ΦΩΣ

«Η ομάδα θα είναι πάλι πολύ καλή»
Ο νέος πρώτος προπονητής στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ, μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς του σπουδαίου Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, εκφράζει τη σιγουριά του για τη δυναμική του Θρύλου και την επόμενη σεζόν

Τέλος, στο ΦΩΣ:
«Στα χρόνια της νοσταλγίας» - ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ - Ο πατριάρχης της ελληνικής κωμωδίας.

«Χρυσό βέλος», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Τριπλέτα που... σκοτώνει», λέει η Ώρα.

«Τίτλος και το 2020», κατά τη Metrosport.

«Λούκας, έλα με 500.000!» και «Μένει Ευρωλίγκα», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Σε θέλω», σύμφωνα με τη Sportime, «Σπίτι του», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.