Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 12 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου (12/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 12 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου (12/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ «ΑΡΠΑΓΗ», ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο εξηγεί «πώς προέκυψε ο 19χρονος επιθετικός της Βοϊβοντίνα, ΝΤΕΓΙΑΝ ΖΟΥΚΙΤΣ, που προορίζεται ως επένδυση για τη μεθεπόμενη σεζόν -Για «επίσημη πρόταση» κάνουν λόγο στη Σερβία - Ποιες κορυφαίες ομάδες τον διεκδικούν, τι λέει η πλευρά του παίκτη».

Το ΦΩΣ τονίζει: «Ξεκάθαρα το «πάνω χέρι» ο Ολυμπιακός με ΓΚΡΑΝΤΕΛ».

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Οι 4 σωματοφύλακες των τίτλων - Ο Ολυμπιακός κράτησε για δύο χρόνια τις Σάσι Χίπε, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, για ένα την Αρέτα Κονόμι και έβαλε πλώρη για τη διεύρυνση του ρεκόρ των 9 πρωταθλημάτων και των 8 Κυπέλλων. Ο Σπύρος Σαραντίνης αντικαταστάτης του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς».

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου

Επίσης στπ ΦΩΣ: «ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! - Οι στόχοι του Γκιγιέρμε για το φινάλε της σεζόν.

Άλλό θέμα στο ΦΩΣ: «ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! - Απαντήσεις του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ για τα περί ισονομίας, μέσω του Νίκου Γαβαλά: «Θέλουμε ματς με κόσμο, αλλά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ας γίνει χωρίς κόσμο! - Χωρίς κυβερνητική παρέμβαση θα ήταν στη Β’ Εθνική! - Ορισμός-μπόνους της ρεβάνς του Κυπέλλου από την ΕΠΟ, καμία προσπάθεια διόρθωσης από τη Σούπερ Λίγκα».

Καιρός: Αίθριος με ισχυρούς ανέμους - Πού θα έχουμε βροχές και καταιγίδες

Στο ΦΩΣ και «ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ» ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ! - Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στον Παναθηναϊκό ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συγκεκριμένη μερίδα οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» με εκατέρωθεν δημοσιεύσεις βίντεο και φωτογραφιών στα social media, απειλές και ύβρεις.

«4 κορίτσια τρελά για τον Ολυμπιακό», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Απόδειξη ενοχής», εκτιμά η Πράσινη.

«Ξανά για Τάνκοβιτς», σύμφωνα με την Ώρα.

«Αφύπνιση», ζητά η Metrosport.

«AEK, η Γέννηση», στη Live Sport.

«Που πας;», ρωτά η Sportime, «Η μάχη του Βοτανικού», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.