Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 4 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου (4/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 4 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου (4/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«KANEI ΓΚΕΛ Ο... ΓΚΡΑΝΤΕΛ!», γράφει το ΦΩΣ καθώς: «Επιμένουν στη Γαλλία για τον Ιβοριανό εξτρέμ ότι αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Τον ξέρουν καλά στον Πειραιά και τον πιστεύουν, αλλά υπάρχουν διάφορα «αγκάθια» - Έχει παίξει αντίπαλος με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Σουντανί και Καμαρά! - Η ιστορία με Τοροσίδη και Λάζαρο από το Μουντιάλ του 2014.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ... REPEAT! - Ο Ελ Αραμπί φόρτωσε με γκολ τους «5» των πλέι οφ στην κανονική διάρκεια και ο Βαλμπουενά μοίραζε και σκόραρε».

Το ΦΩΣ, λέει: «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! - Στο υπόμνημά του προς το CAS ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει μάρτυρα υπεράσπισης τον... Χρήστο Πανόπουλο!».

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΟΧΙ» Ολυμπιακού - σε Ατλέτικο για ΤΣΙΜΙΚΑ» και «ΕΧΕΙ ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΥ… ΠΕΤΑΕΙ - Φοβερό ματς χθες από τον ΝΙΚΟΛΑ ΤΣΟΥΜΙΤΣ, με δύο γκολ για τη Ραντνίσκι που έχασε 3-2 από την Τσουκαρίσκι - Ύμνοι για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού στη Σερβία».

Συνέντευξη στο ΦΩΣ: «ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ - Συνθέτης, τραγουδιστής, πολιτική, τηλεόραση... Ο Άκης Δείξιμος είναι ο γεμάτος έμπνευση δημιουργός και ερμηνευτής πολύ μεγάλων επιτυχιών, πρώτος σε σταυρούς στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με τηλεοπτική παρουσία σε δημοφιλείς εκπομπές, αλλά με το πρόγραμμά του προσαρμοσμένο στον Ολυμπιακό! - Μιλά στο «ΦΩΣ» και για όλα όσα έχει ζήσει στις εξέδρες δίπλα στην ομάδα που λατρεύει

Σε άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «ΣΟΥΗΔΙΑ, ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ! - Η εκ διαμέτρου αντίθετη στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας τής σκανδιναβικής χώρας σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη και οι επιπτώσεις της στον αθλητικό κόσμο - - Ο Σουηδός «Τσιόδρας», Άντερς Τέγκνελ, και οι… αντιφρονούντες, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, το χόκεϊ επί πάγου και η σχέση των ιπποδρομιών με τον τζόγο και τις στοιχηματικές εταιρείες!

«Ο Χέσταντ σε κόκκινες ακτίνες», γράφει ο Πρωταθλητής.

«Πλησιάζει», υποστηρίζει η Πράσινη.

«Το προχωράνε και με την υπογραφή... Αντόνιο Κόντε», λέει η Ώρα.

«Εμπλοκή» και «Στα φτερά και με ρολίστες», ο διπλός τίτλος στη Metrosport.

«Υπογράφει ο Μπάσα», σύμφωνα με τη Live Sport.

«Βασιλική ατζέντα», κατά τη Sportime, «Vamos», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.