Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 3 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου (3/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 3 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουνίου (3/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ!», λέει το ΦΩΣ καθώς «διπλάσιους βαθμούς από τις άλλες ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός στη διάρκεια των αναμετρήσεων τους στην κανονική περίοδο! - Ποια είναι τα συμπεράσματα από τη σχετική ανάλυση και τι αναμένεται ενόψει της τελικής διαδικασίας στη Σούπερ Λίγκα, με βάση όσα συνέβησαν ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Άρη στη φετινή σεζόν».

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Τεταρτη 3 Ιουνίου

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ - Στον Νιγηριανό της Μονακό έχει εστιάσει ο Ολυμπιακός * Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι φουλάρει για να πάρει τον παίκτη».

Το ΦΩΣ κάνει λόγο και για «ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜ - «Παιχνίδι» στη Γαλλία κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για τα άκρα τους * Ο Γκραντέλ που δεν είναι αρνητικός, αλλά έχει καλές προτάσεις, ο Κουρτ που μένει ελεύθερος και ο Κακουτά που είναι φευγάτος από την Αμιάν - ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ επιμένουν για Νις και ΤΣΙΜΙΚΑ, στον Πειραιά δεν το συζητάνε * ΕΡΧΕΤΑΙ ο ΑΛΑΝ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ μέσα στον Ιούλιο για δοκιμή * ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΚΑΣ της Νάπολι».

Καιρός: Πού θα έχουμε βροχές και καταιγίδες

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΑΝΤΙΟ, ΝΙΚΟΛΑ! - Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε τον Μιλουτίνοβ για τα επόμενα τρία χρόνια * Έργα και ημέρες του Σέρβου σέντερ στον Πειραιά * «O Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά ο αγαπημένος μου... Έχω ωριμάσει μαζί σου... Ερωτεύτηκα εδώ... Δεν είναι το τέλος» ήταν τα συγκινητικά λόγια του παίκτη».

Σε άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «Υπέγραψαν, όμως… δεν έπαιξαν! - Μια σπάνια έως τρελή κατηγορία, αλλά… υπαρκτή * Μπασκετμπολίστες που αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό, έκαναν και δηλώσεις ως μέλη του, αλλά… δεν φόρεσαν την ερυθρόλευκη σε επίσημο παιχνίδι!».

Τηλεθέαση: Τηλεβαρόμετρο 1ης Ιουνίου -Οι νέες ώρες δελτίων ΕΡΤ1, MEGA, πού έχασε από την ΕΡΤ το Open

«Θέλει να τρέξει τον ΠΑΟΚ», υποστηρίζει ο Πρωταθλητής.

«Μέγα ρίσκο», κατά την Πράσινη.

«Ο... Άγγλος και ο Γκαρσία», ο τίτλος στην Ώρα.

«Πρώτος ο Φερέιρα», η... αποκάλυψη της Metrosport.

«Δάσκαλος ο Πογιάτος», στη Live Sport.

«Νάτος!», σύμφωνα με τη Sportime, «Έρχεται», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.