ΕΡΤ με τέσσερις ελληνικές σειρές και βλέψεις για Champions League και Europa League

Οι σκέψεις για Champions League και Europa League στην ΕΡΤ και η επένδυση στη μυθοπλασία.

ΕΡΤ με τέσσερις ελληνικές σειρές και βλέψεις για Champions League και Europa League

Στην περίπτωση που η TEAM αποφασίσει να μην κλειδώσει το περιεχόμενο στη συνδρομητική τηλεόραση, τότε η ΕΡΤ θα δείξει ενδιαφέρον για το UEFA Champions League και το UEFA Europa League.

Αυτό αναφέρουν οι typologies, οι οποίες τονίζουν ότι αυτό δεν θα συμβεί σε τιμές συνδρομητικής τηλεόρασης. Η TEAM θα ξεκινήσει τις συζητήσεις τον Ιούλιο. Στην ΕΡΤ υπάρχουν σκέψεις για την επιστροφή, με άλλους όρους, στο πεδίο του ποδοσφαίρου, με ορίζοντα την Ευρώπη.

OPEN: Αναταράξεις και νέες αποχωρήσεις από τον ενημερωτικό τομέα

Στο μεταξύ, έρχεται σοβαρή επένδυση στη μυθοπλασία από την ΕΡΤ για τη νέα σεζόν. Με στόχο τη σοβαρή ενίσχυση της ΕΡΤ1 η εταιρεία σχεδιάζει να βάλει στην παραγωγή ως και τέσσερις σειρές.

Open: Στην εντατική ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας

Η πρώτη έχει πάρει ήδη έγκριση και είναι η σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» από την Tanweer Productions, ενώ θα βγει στον αέρα μία ακόμη σε συνεργασία με την Ι.Κ. Κινηματογραφικές και Τηλεοπτικές Παραγωγές ΑΕ (Καραγιάννης) και άλλα δύο ελληνικά σίριαλ.

Εξ αυτών, η μία θα είναι καθημερινή δραματική σειρά και τουλάχιστον 130 εργαζόμενοι του κλάδου αναμένεται να απασχοληθούν στις νέες παραγωγές.

Πηγή: typologies.gr