Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 31 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 31 Μαΐου (31/5).

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 31 Μαΐου

Πολλά και διάφορα και σήμερα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 31 Μαΐου (31/5).

«ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!» γράφει το ΦΩΣ - Σε φουλ ρυθμό επιστρέφει ο Ολυμπιακός! - Έτριβε τα χέρια του ο Μαρτίνς με τη διάθεση και τη φυσική κατάσταση στο χθεσινό εσωτερικό φιλικό. Τι έδειξε για 11άδα Τούμπας - Δύο γκολ ο Μασούρας, δύο ασίστ ο Φορτούνης - Πώς έπαιξε ο Βαλμπουενά, ο οποίος μίλησε για «μεγάλες προκλήσεις έως το τέλος της σεζόν».

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με 6.000 ευρώ

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΑΝ - Δεν ανεβαίνει πάνω από το εκατομμύριο ο Ολυμπιακός για τον Αιγύπτιο, πιέζει την Μπράγκα - ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ - Άρχισε προπονήσεις και περιμένει ευκαιρία στην προετοιμασία».

Άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «Στη Βουλή η δικογραφία για το VAR - Αφορά τους πρώην υπουργούς Νίκο Παππά και Γιώργο Βασιλειάδη για το υπέρογκο κόστος απόκτησης και λειτουργίας του συστήματος, το οποίο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύστερα από συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών».

Ενεργοποιείται η σιδηροδρομική γραμμή Κόρινθος-Ναύπλιο-Τρίπολη-Καλαμάτα

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΤΟΝ ΕΙΧΕ… ΕΤΟΙΜΟ - Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήθελε να κρατήσει τον Γιώργο Δώνη και του το έδειχνε ακόμα και με τη… σιωπή του - Η μπάλα πλέον στα πόδια του προπονητή, μια και οι δύο πλευρές δεσμεύονται με κοινή ρήτρα αποδέσμευσης που «αγγίζει» τα 700.000 ευρώ».

«Βαντίγιο!», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Το απόλυτο φαβορί», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Ανατριχίλα» για την Ώρα.

«Το θέλουν και το πιστεύουν», λέει η Metrosport.

«Ιραόλα -Πογιάτος, δυνατά στη λίστα», κατά της Live Sport

«Και τώρα τι;», ρωτά η Sportime, «Έτοιμοι», υποστηρίζει η Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.