Έρχεται το ΣΥΡΙΖΑ TV - Δημοσιογράφος που ήταν στο Mega προορίζεται για επικεφαλής

Το πιθανό όνομα του καναλιού και ο δημοσιογράφος που αποχώρησε από το Mega

Έρχεται το ΣΥΡΙΖΑ TV - Δημοσιογράφος που ήταν στο Mega προορίζεται για επικεφαλής

Αυτό που στη δημοσιογραφική πιάτσα αποκαλείται «ΣΥΡΙΖΑ ΤV» ανακοίνωσε ουσιαστικά ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην Αυγή, κάνοντας λόγο για «δημοκρατική μεταρρύθμιση του μιντιακού τοπίου».

Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, «το πρώτο που πρέπει να αποκατασταθεί σήμερα στον χώρο της ενημέρωσης είναι η πολυφωνία και να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία των μέσων. Μέσα σε ένα τέτοιο τοπίο υπάρχει χώρος και για μια ισχυρή αριστερή φωνή».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι το ΕΣΡ, έχει αυτοακυρωθεί. «Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τα μέσα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ως μέτοχος με όλες μας τις δυνάμεις. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ίσως γνωρίζετε, ετοιμάζεται και ένα διαδικτυακός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στο πλαίσιο της Αυγής και του Κόκκινου» διευκρίνισε.

Διαδικτυακή τηλεόραση λοιπόν έρχεται όπως αναφέρει το e-tetradio δεν είναι τυχαία η αποχώρηση του Γιάννη Σμυρλάκη από το Mega προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο αυτό εγχείρημα. Ο Γιάννης Σμυρλάκης δουλεύει χρόνια στην τηλεόραση και το κατέχει το σπορ. Υπεύθυνος των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης και ήδη του πιστώνεται η αναμόρφωση (και η άνοδος στις ακροαματικότητες) του 105.5 Στο Κόκκινο.

Πριν 3,5 χρόνια, πάντως, η «Left Media Α.Ε.» που λειτουργεί τον 105.5 Στο Κόκκινο είχε κατοχυρώσει τους τίτλους «LEFT TV», «LEFT RADIO», «LEFT NEWS» και «LEFT FM», μαζί με τα λογότυπά τους.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας