Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 17 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 17 Μαΐου (17/5).

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 17 Μαΐου

«ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ... ΑΚΡΑ!», αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ καθώς: «ΕΧΕΙ «ΚΟΛΛΗΣΕΙ» προς το παρόν η ανανέωση του ΟΜΑΡ και οι Πορτογάλοι ξαναβάζουν γερά στο παιχνίδι τον ελεύθερο ΜΟΥΦΙ. - ΕΠΑΝΗΛΘΕ δυναμικά η Γαλατά για τον Νορβηγό, που όμως ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ στο λιμάνι - Υπό τον... φόβο του Ολυμπιακού οι διαπραγματεύσεις Γαλατά – Μονακό για ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ. ΠΙΣΤΗ στον Πειραιά ότι θα συμφωνήσουν με Μπράγκα για ΧΑΣΑΝ.

Επίσης στο ΦΩΣ: «Τριάντα δύο χρόνια ιστορίας σε ένα δισέλιδο - Η ΠΟΡΕΙΑ της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού - Από την ίδρυσή της με τον Νίκο Μπαφαλούκο και το ανοιχτό στο Πασαλιμάνι έως την καταξίωση και την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ στην Προύσα. ΟΛΕΣ οι μεγάλες νίκες και οι ξένες που φόρεσαν τη φανέλα του Θρύλου. ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ομάδες, η ίδρυση το 1930, η παρακμή και η ακμή με σερί 7 πρωταθλημάτων, 9 Κυπέλλων αλλά και ενός ευρωπαϊκού - Από τη Γιανίτσα Ραγκέλοβα στη Σάσι Χίπε.

«Αυτά ισχύουν για Σεμέδο!» - ΣΤΟ «ΦΩΣ» μιλά ο ΝΟΥΝΟ ΜΑΡΤΙΝΣ, πολύπειρος ρεπόρτερ της Μπενφίκα στη «RECORD» - Στην εν λόγω εφημερίδα ο Πορτογάλος στόπερ είχε αποκαλύψει μεσοβδόμαδα με δηλώσεις του ότι «όλα είναι πιθανά» για το μέλλον του. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ για το ενδιαφέρον των «αετών» για τον 26χρονο «ερυθρόλευκο», αλλά και για τους εξτρέμ ΖΟΤΑ και ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ της Μπενφίκα, που είχαν ακουστεί ότι είναι στη λίστα του Ολυμπιακού.

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! - ΟI 7 ΛΟΓΟΙ για τους οποίους ο ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ μίλησε για ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΕΛΙΚΟ με τον Ολυμπιακό! - Γιατί ο Πορτογάλος πιστεύει ότι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και φέτος - Τα πλεονεκτήματα έναντι της Γουλβς παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και τα μπόνους για τους Πειραιώτες εάν περάσουν στα προημιτελικά.

«Δύο διαμάντια», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Η ευκαιρία σας», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Αγωνία με λαχτάρα... να σε νοιάζομαι»... τραγουδά η Ώρα.

«Τελειότητα», η διαπίστωση της Metrosport.

«Διπλό κακό», λέει η Live Sport.

«Λευκός καπνός», κατά τη Sportime, «Ψαλίδια με όριο», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.