Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 14 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 14 Μαΐου (14/5).

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 14 Μαΐου

ΡΑΦΙΚ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟ «ΦΩΣ»: «ΜΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΜΕ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»
Ο «τρομοκράτης» αναφέρεται στον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό και τη σχέση του με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. «Δεν είμαι κακός, δεν είμαι τρελός, είμαι αληθινός και ευθύς» απαντά σε όσους τον παρεξήγησαν στην πολυετή καριέρα του στην Ελλάδα - Μιλά έξω από τα δόντια για τη θητεία του στον Πειραιά, αλλά και το πέρασμά του από την ΑΕΚ.

ΜΕΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η πρόοδος σε Μανιάτικα, Πειραιά, Δημοτικό θέατρο - Τι γίνεται με το τραμ

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: «ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» - Γιατί ο Μαροκινός δεν το… κουνά από την Ελλάδα * «ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ» * Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη του Μαρτίνς με τον Μοντέστο * Ποια η προτεραιότητα, τι γίνεται με τις μεταγραφές * ΧΑΜΟΓΕΛΑ για Σουντανί, που έχει γυρίσει καλύτερα από ποτέ -
Κανένα θέμα ΟΥΑΡΝΤΑ παρά τις δηλώσεις του ότι τον ζήτησε ο Ολυμπιακός! * Πάντα ψηλά ο ΚΟΥΡΤ.

Επίσης: «Το διαφορετικό μοντέλο του Πανερυθραϊκού! - Με την ίδια φιλοσοφία εδώ και χρόνια, δυνατή διοίκηση, σταθερό προπονητή και φροντίδα στις υποδομές, ο σύλλογος των βορείων προαστίων αποτελεί πρότυπο - Μιλούν στο «ΦΩΣ» ο πρόεδρος του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Τσικόπουλος, ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας (επί μια 20ετία!) Δημήτρης Χουχουλής και ο αρχηγός Τάσος Καλλιανιώτης».

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Ο δωδέκατος… μεγάλος κοντός! - Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν φέτος ο πιο κομβικός παίκτης του Ολυμπιακού * Ποιοι ήταν οι άλλοι 11 μικροί το δέμας αλλά θαυματουργοί παίκτες που αγαπήθηκαν πολύ από τον «ερυθρόλευκο» κόσμο».

«Η αλήθεια για Ουάρντα», στον Πρωταθλητή.

«Καρνάβαλος», κατά την Πράσινη.

«Αποφάσεις για τους 3!», στην Ώρα.

«Στοίχημα η επιτυχία με τον Φερέιρα», ο τίτλος στη Metrosport.

«Αν μείνει θέλει να τον κρατήσει», υποστηρίζει η Live Sport.

«Κάτι κινείται», σύμφωνα με τη Sportime, «Κι όμως κινείται», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.