Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 13 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 13 Μαΐου (13/5).

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 13 Μαΐου

«ΕΤΣΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!» - Ο «βράχος» ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ στο «ΦΩΣ» - Ο σπουδαίος Αμερικανός σέντερ, ανήμερα του θριάμβου της Κωνσταντινούπολης, εξιστορεί πώς ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα δύο σερί πρωταθλήματα Ευρώπης - Η ατάκα του στον τελικό του 2012 στον Σπανούλη -«ό,τι και αν γίνει, πάρε εσύ την μπάλα!»- και η σιγουριά του ότι ο Πρίντεζης θα ευστοχούσε

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΜΠΛΗΣ: «Άλλο πράγμα να αγωνίζεσαι για την ιδέα του Ολυμπιακού!» - Ωραίες ιστορίες από το παρελθόν στο «ΦΩΣ», από τη «σημαία» του Θρύλου στο βόλεϊ, που έπαιξε 21 χρόνια μόνο με την ερυθρόλευκη φανέλα. - «Σπάσαμε το κατεστημένο του Παναθηναϊκού τότε» τονίζει ο πολύπειρος προπονητής και διηγείται: «Ερχόταν ο Γιώργος Σιδέρης και με έβλεπε να παίζω στο Πασαλιμάνι, ενώ με είχε βραβεύσει ως καλύτερο αθλητή του Πειραιά ο Νίκος Γουλανδρής!»

Επίση στο ΦΩΣ: Ο κορυφαίος της δεκαετίας! - Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοινώθηκε στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας, όντας πρώτος και με διαφορά στη σχετική ψηφοφορία - «Ευλογημένος που βρέθηκα στον Ολυμπιακό» τόνισε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει - Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις

Το ΦΩΣ, αναφέρει: ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ! - Ελκυστική η περίπτωση του ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ και η Μπενφίκα δεν έχει πρόβλημα να τον ξαναδώσει δανεικό - Πώς εμφανίστηκε ξαφνικά από Μονακό ο ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ - «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ...» - «Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει εκδιωχθεί λόγω του κουμπουροφόρου Σαββίδη» έλεγαν στο λιμάνι για την καταγγελία του «Δικεφάλου» ώστε να αποβληθεί ο Ολυμπιακός από την ECA.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου - Μεσοπεντηκοστή

«Οι 4 σκέψεις του Μαρίνς», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Τους τρέχει», λέει η Πράσινη.

«Κόουτς, να παίξουμε μπαλίτσα», σύμφωνα με την Ώρα.

«Ζοσέ μείνε», ζητά η Metrosport.

«Τζόγος» και «Ντου Αλαφούζου», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Εσύ αποφασίζεις», κατά τη Sportime, «Χαμός», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.