Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 10 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 10 Μαΐου (10/5).

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 10 Μαΐου

Πολλά και διάφορα και σήμερα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Αθλητικές εφημερίδες με επικαιρότητα, θέματα και συνεντεύξεις. Ας ρίξουμε μια ματιά στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 10 Μαΐου (10/5).

«ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ "ΚΟΤΑ" ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!». Aποκαλυπτικός ο ΚΡΙΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ από την Αυστραλία στο «ΦΩΣ» - Λέει πράγματα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΤΕ! - Μιλά για τους... αφρούς που έβγαλε ο «καπετάνιος», όταν τον είδε ξαφνικά στις εφημερίδες με ερυθρόλευκη φανέλα (του την είχε δώσει ο Βαμβακούλας) τα Χριστούγεννα του 1992. Εξιστορεί λεπτό προς λεπτό την «απαγωγή» του στο αεροδρόμιο από το «τριφύλλι» το 1987, ενώ είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «ΙΣΩΣ ΠΑΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...» - Ο ΠΟΛ ΜΠΟΕ, ο ρεπόρτερ της «Le Telegramme» (εφημερίδα του Μπρεστ), μίλησε πρόσφατα με τον ΓΙΟΑΝ ΚΟΥΡΤ και ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ στο «ΦΩΣ»! - Τι λέει για το «μπάσιμο» της Ναντ και το ευαίσθητο θέμα με τον διαβήτη

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ! - Η κρυφή πίστη στον Ολυμπιακό για τη φετινή ευκαιρία σπουδαίας διάκρισης στην Ευρώπη - Διοίκηση, προπονητής και παίκτες θεωρούν ότι η ομάδα μπορεί να πάει πολύ μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ιδιαιτερότητα της ρεβάνς με τη Γουλβς και του περίεργου φετινού Αυγούστου.
Η τέταρτη μπορεί να είναι και… φαρμακερή, έπειτα από το 1993, το 1999 και το 2012.
Τι είχε συμβεί επί Πέτροβιτς (και Μπλαχίν), Μπάγεβιτς και Βαλβέρδε, η προσδοκία και το όραμα με Μαρτίνς.

«Έτοιμος για Πειραιά ο Μπενσαρκί», σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Η λίστα του Ρόκα», στην Πράσινη.

«Να γίνει final-8 και στο πρωτάθλημα», προτείνει η Ώρα.

«Όπλα για τα αστέρια», βλέπει η Metrosport.

«Προτιμά Παναθηναϊκό», η διαπίστωση από την Ώρα.

«Το αποφάσισε», σύμφωνα με τη Sportime, «Αυτό είναι το κλειδί», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.