MEGA TV: Τι τρέχει με Χατζηνικολάου, Αταίριαστους, Τατιάνα και Μαρινάκη;

Οι μεταγραφές που γράφονται για το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη - Καπνός ή φωτιά για Νίκο Χατζηνικολάου, Αταίριαστους, Τατιάνα Στεφανίδου;

MEGA TV: Τι τρέχει με Χατζηνικολάου, Αταίριαστους, Τατιάνα και Μαρινάκη;

Καπνός υπάρχει. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και φωτιά. Το τελευταίο διήμερο πάντως υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα για το Mega και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα. Είναι γνωστή η καλή σχέση του Χατζηνικολάου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι όμως γνωστό ότι έχει και συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.
Πάντως το γνωστό μιντιακό blog, zoornalistas το προχωρά ακόμα περισσότερο καθώς μιλά και για άλλες μεταγραφές πέραν αυτής του Νίκου Χατζηνικολάου.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει:

«Στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν καταλήξει ότι χρειάζονται επειγόντως ισχυρό πρόσωπο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ήδη ακούγονται και γράφονται διάφορα ονόματα που προορίζονται για την συγκεκριμένη θέση. Όπως μαθαίνουμε από έγκυρους... διαδρομιστές από τη νέα σαιζόν στο δυναμικό του Mega θα ανήκουν ο Νίκος Χατζηνικολάου, οι Αταίριαστοι (Κούτρας -Ντσούνος).. και η Τατιάνα Στεφανίδου (σύζυγος Ευαγγελάτου).
Πάντως το μόνο σίγουρο για το εγγύς μέλλον είναι πως στο Mega την Παρασκευή, 8 Μαΐου στις 11 το βράδυ, εμφανίζεται ο Γιώργος Νταλάρας που θα ερμηνεύσει τραγούδια δύο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη...».

Είπαμε, καπνός υπάρχει, στο μέλλον θα δούμε αν θα υπάρξει και φωτιά...