Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 4 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 4 Μαΐου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 4 Μαΐου

«4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!», γραφει για τον Ολυμπιακό το ΦΩΣ και εξηγεί: «ΔΥΟ ΕΞΤΡΕΜ, ΕΝΑΣ ΧΑΦ και ΕΝΑΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΜΠΑΚ το αρχικό μεταγραφικό πλάνο - Οι «ερυθρόλευκοι» φέρνουν όποτε θέλουν τον ΜΠΟΥΑ - Ανεβαίνουν συνεχώς στις προτιμήσεις οι ΣΑΣΑ – ΙΝΣΟΥΑ - Πολλά θα κριθούν από τη σύσκεψη Μαρτίνς – διοίκησης, αλλά και από τις πιθανές πωλήσεις. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ - Άρχισαν οι συζητήσεις με την Μπράγκα για την αγορά του Αιγύπτιου - Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο με ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΡΟΣΙΔΗ και ΛΑΖΑΡΟ - Οι τελευταίες πληροφορίες για Γαλατά και ΟΜΑΡ. ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ στους Γάλλους: «Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός!» - ΤΣΟΡΙ: «Ο σύλλογος μεγαλώνει συνεχώς».

Ακόμα: «ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΦΩΤΟΣ» ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ! - Πολλά τα... κλειστά στόματα στην ανατολικοευρωπαϊκή χώρα, η οποία ήταν η μοναδική στη Γηραιά Ήπειρο που δεν διέκοψε το πρωτάθλημα. Μόνον ο γενικός γραμματέας της πρωταθλήτριας Ντιναμό Μπρεστ, ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΜΑΤΣΟΥΛΣΚΙ, δέχθηκε να μιλήσει στο «ΦΩΣ». - «Βότκα, σκόρδα και δουλειά στα χωράφια» το… γιατροσόφι, σύμφωνα με τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο της Λευκορωσίας, ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ, που… έγραψε κανονικά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Eπικουρικές συντάξεις Μαΐου 2020: Ημερομηνία πληρωμής

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΣΥΜΦΩΝΙΑ… ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!» - Γιατί ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έκανε το παν για να κρατήσει τον ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ - Η λαχτάρα του Πορτογάλου για το νταμπλ και για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη - ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ - Ανάλυση των πολλών λόγων που οδήγησαν στην απόφαση διετούς ανανέωσης με τον 49χρονο τεχνικό. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ! - Μεγάλη αύξηση-ανταμοιβή για τον «προφεσόρ» - Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ για το νέο συμβόλαιο.

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ: «ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ - Τηλεδιάσκεψη είχαν χθες οι οκτώ πρόεδροι των ομάδων που κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Γ’ Εθνική και τάχθηκαν υπέρ της αναδιάρθρωσης και παράλληλα της συγχώνευσης των Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ σε μία κατηγορία.

«Ιστορικές ομάδες που χάθηκαν στον χρόνο - Σύλλογοι που ταυτίστηκαν με τη μεγάλη κατηγορία, άφησαν το σημάδι τους και τελικά εξαφανίστηκαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και άλλοι που σήμερα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεών τους».

«Ευχαριστούμε, είστε οι ήρωές μας», λέει ο Πρωταθλητής.

«Ασταμάτητα, limit up!», βλέπει η Πράσινη.

Η ιστορίαι δεν έχει τέλος, μόνο αρχή», κατά την Ώρα.

«Την άνοιξη αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις», μέσω... Ελύτη στη Metrosport.

«Σκληρή γραμμή» και «Τα θέλω τουο Πέδρο», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Άλλο επίπεδο», σύμφωνα με τη Sportime, «Μίλησαν για Χασάν», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.