Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 2 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 2 Μαΐου 2020.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 2 Μαΐου

Το ΦΩΣ γράφει για «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΚΟΛΠΟ» και εξηγεί γιατί «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ την ολοκλήρωση των πλέι οφ ο Ολυμπιακός για τον εξτρέμ» - Μέχρι τέλη Μαΐου η Μπενφίκα θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα δώσει δανεικό τον ΖΟΤΑ - Κι άλλος... Ζότα υπάρχει στο «συρτάρι» των Πειραιωτών - Απέλπιδα προσπάθεια της Βασιλείας για ΜΠΟΥΑ, δίχως όμως αντίκρισμα.

Επίσης: Ποιος ο «κρυφός άσος» των Πειραιωτών στο CAS για την πολυϊδιοκτησία.

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΑΡΤΙΝΣ - Ο Πορτογάλος έχει σηκώσει μανίκια για τον προγραμματισμό του υπόλοιπου της σεζόν και τον σχεδιασμό της επόμενης - Πέφτουν οι υπογραφές στο συμβόλαιό του την επόμενη εβδομάδα - Από Τρίτη πιάνουν δουλειά στον Ρέντη».

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «Γιατί όχι στα τέλη του Ιούνη; - Αφιέρωμα στον τελικό Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ του 1981 στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έγινε 21 Ιουνίου και εν μέσω πένθους για τις δύο ομάδες, γεγονός που μας θυμίζει ότι οι περισσότεροι τελικοί στα πρώτα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου γίνονταν… ντάλα καλοκαίρι.

Σε άλλο θέμα: Τσάρλι Γιέλβερτον - Ένας ωραίος επαναστάτης!
Το «ΦΩΣ» θυμάται έναν από τους πρώτους Αμερικανούς που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού - Η αποπομπή του από το ΝΒΑ, η μία χρονιά του στον Πειραιά και η καταξίωση με τη θρυλική Βαρέζε.

«Μένω σπίτι μου και υπογράφω», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο», λέει η Πράσινη.

«Πανηγύρισαν με την ψυχή τους», σύμφωνα με την Ώρα.

«Όλα για όλα σε δύο μέτωπα», βλέπει η Metrosport.

«Καλάθης εμπιστευτικό», από την Live Sport.

«Ίσλα», κατά τη Sportime, «ΠΑΟ... μπροστά», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.