Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 30 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 30 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 30 Απριλίου

Πέμπτη 30 Απριλίου σήμερα και στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας και κυρίως στα αθλητικά πρωτοσέλιδα θα δείτε θέματα με όσα έγιναν και όσα αποφασίστηκαν στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Super League.

«ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ και «ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του Βαγγέλη Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Λίγκας - «ΛΕΚΕΔΕΣ για όσα έχουν κάνει - Σταματήστε να ξεφτιλίζετε το ποδόσφαιρο διεθνώς, με ψεύδη - Έχετε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ τρεις φορές για την πολυϊδιοκτησία» - «Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς»
Για λεκέδες έκανε λόγο στην απάντησή του και ο Μάκης Γκαγκάτσης: «Ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται στην επιχειρηματική επιφάνεια του κ. Σαββίδη»

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ» - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ (ο πρώτος ξεκάθαρα, ο δεύτερος με... ενστάσεις) να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά τελικά αποφασίστηκε να γίνει αίτημα επανέναρξης προς την κυβέρνηση - Ποια ατάκα Γκαγκάτση προκάλεσε αντιδράσεις - Αναμένονται οι σημερινές ανακοινώσεις από τον Λ. Αυγενάκη, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! - Βήμα βήμα μελετά τις κινήσεις του και... προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός στο δικαστικό κομμάτι - Η προσφυγή στο CAS για την πολυϊδιοκτησία, ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου, η αποφασιστικότητα και η επιμέλεια στις νομικές ενέργειες, δίχως κραυγές και απειλές».

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «ΕΡΧΕΤΑΙ…» - Ο Κέβιν Μπουά πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον Πειραιά - Το παραδέχονται και οι συμπαίκτες του στη Βασιλεία ότι έχει συμφωνήσει με τον Θρύλο - ΤΟ… ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΣΑΡΚΙ - Υψηλό πρόστιμο από τη Ζάμαλεκ στον Μαροκινό για τη συμμετοχή του σε σατιρική εκπομπή - Σε ρήξη με τη διοίκηση της ομάδας - Για επαφές με την Τραμπζονσπόρ κάνουν λόγο οι Τούρκοι

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ - Δέκα ωραίες Ελληνίδες μπασκετμπολίστριες μιλούν στο «ΦΩΣ» για τα όνειρα και τους στόχους τους».

«Θα σας πατάει παντού», προειδοποιεί ο Πρωταθλητής.

«Επικίνδυνο», λέει η Πράσινη.

«Σέντρα τον Ιούνιο», σύμφωνα με την Ώρα.

«Ξέρασε πάλι μίσος», η διαπίστωση της Metrosport.

«Ιστορικό ναι» και «Μπουνίδια και λεκέδες», ο διπλός τίτλος της Live Sport.

«Φαρ ουέστ», κατά τη Sportime, «Αρχίζει το ματς», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.