Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 26 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 26 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 26 Απριλίου

«ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ... ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ», ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο αναλύει τι σημαίνει η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ να επιληφθεί για το ματς Ολυμπιακός - Ατρόμητος του 2015 και για τις άλλες υποθέσεις που ήδη είναι σε δικαστική διαδικασία στο Εφετείο Αθηνών. Πόσο μπορεί να «τραβήξει» το θέμα, ποιες καταγγελίες εκκρεμούν, ο ρόλος της ΟΥΕΦΑ και του CAS. Ποια είναι η αλήθεια για τα περί «υποβιβασμού του Ολυμπιακού και τιμωρία του Β. Μαρινάκη», που υπάρχουν στη σχετική εισήγηση προς το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 26 Απριλίου

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ» ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ! - Διαβάστε όλο το ιστορικό της κίνησης του Ολυμπιακού για τον ΚΕΒΙΝ ΜΠΟΥΑ * Από ποιο παιχνίδι άρχισαν να τον παρακολουθούν στενά οι «ερυθρόλευκοι» * Ποιοι οι λόγοι που ο 26χρονος Ελβετός ξετρελάθηκε με την προοπτική των Πειραιωτών! * Στη Βασιλεία ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Επίσης, στο ΦΩΣ: «Η ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΕΣ - Σε ανοιχτή γραμμή με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη ο Ολυμπιακός για τις επόμενες μεταγραφές του, λίγους μήνες μετά την πανάκριβη πώληση του Ποντένσε * Οι περιπτώσεις Σα, Χασάν, το ήδη γνωστό «φλερτ» με Κασάμι, οι φήμες για Φιλίπε Αουγκούστο, αλλά και οι έξτρα ευκαιρίες από το «πελατολόγιο» του μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλων διάσημων αστέρων».

«Είπε ναι ο Πέδρο», αναφέρουν οι Πορτογάλοι, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Τα διαμάντια του Ρόκα», κατά την Πράσινη.

«Η επόμενη μέρα του Τσίγκρι», στην Ώρα.

«Κάθαρση εδώ και τώρα», ζητά η Metrosport.

«8 χρόνια δρόμος», λέει η Live Sport.

«Κάτι διαφορετικό», κατά τη Sportime, «Ο Μπούα και οι άλλοι» και «ανοίγει το παιχνίδι», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.