Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 24 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 24 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 24 Απριλίου

«ΓΙΑ «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΑ ΑΚΡΑ», κάνει λόγο το ΦΩΣ και εξηγεί ότι «κάτι... βαρβάτο στις πτέρυγες της επίθεσης κυνηγά ο Ολυμπιακός - Τον πανάκριβο Σέρβο άσο της Μπενφίκα Αντρίγια Ζίφκοβιτς ξαναβάζουν στο «κόλπο» οι Πορτογάλοι - Πάντα στη λίστα οι Μπυά και Μπενσάρκι - Τουλάχιστον δύο περιπτώσεις εξτρέμ–ονόματα από κορυφαίες Λίγκες παρακολουθούν στο λιμάνι. - Αποφασίζει Η Μαρσέιγ για Ρόκια, που είναι υπό εξέταση από τους «ερυθρόλευκους» εδώ και έναν χρόνο.

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ... - Γιατί οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε φιάσκο η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος του 2015 - Η διάψευση του Σα Πίντο για τα περί «παρέμβασης στη δουλειά του» και τα «μπρος – πίσω» του βασικού μάρτυρα Τάκη Φύσσα στην κατάθεσή του στο Εφετείο Αθηνών».

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΤΕΛΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσει οριστικά το θέμα του Πέδρο Μαρτίνς - Παρά τα κόλπα του Φρέιτας, ο Πορτογάλος πάει προς παραμονή - «Μου αρέσει να εξελίσσονται οι ποδοσφαιριστές» δήλωσε χθες ο κόουτς».

«Ζούμε μια στέρηση χωρίς Ολυμπιακό!» - Μιλά στο ΦΩΣ η Φωτεινή Σπυράκου από την Πρέβεζα που είναι ακόμα μια «τρελαμένη» με τον Θρύλο και εξηγεί το γιατί, ξεδιπλώνοντας ένα άλμπουμ γεμάτο αναμνήσεις, παλαβομάρες και αμέτρητες φωτογραφίες με «ερυθρόλευκους» παίκτες από τα 11 της μέχρι σήμερα! - Μιλά για τα ταξίδια με οτοστόπ, το γούρι της πριν από τα ματς και το ολυμπιακό παρελθόν της οικογένειάς της.

«Και Μπενσαρκί και Μπουά», γράφει ο Πρωταθλητής.

«Αυτό σημαίνει Παναθηναϊκός», εξηγεί η Πράσινη.

«Μόνο η ΑΕΚ», σύμφωνα με την Ώρα.

«Πέλεκυς στον Ολυμπιακό», εκτιμά η Metrosport.

«Ψάχνεται» ο Τάνκοβιτς για ΑΕΚ και «5 υπέρ για Φερνάντεθ», οι δυο τίτλοι της Live Sport.

«Μαρτίνς 2021», κατά τη Sportime, «Πιο κοντά», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.