Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 22 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 22 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 22 Απριλίου

«ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…» - Συγκλονιστικός ο ΑΜΠΝΤΕΣΛΑΜ ΟΥΑΝΤΟΥ μιλά στο «ΦΩΣ» 13 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος Μαροκινός αναφέρεται στη σύζυγό του, στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, στο «Καραϊσκάκης» και στον «φανατικό Ολυμπιακό» γιο του!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ προκαλεί η περιγραφή του για τις «συνθήκες σύγχρονης σκλαβιάς» που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο Κατάρ ενόψει του Μουντιάλ του 2022, γι’ αυτό πρωτοστατεί για να αλλάξει ο εργατικός νόμος στον Περσικό Κόλπο!

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!» - Ο πιλότος του Ολυμπιακού, Ζήσης Πεχλιβανούδης, μιλά στο «ΦΩΣ» - Ανέκδοτες ιστορίες από τις πτήσεις με ποδόσφαιρο και μπάσκετ - Γιατί δεν προχώρησε η αγορά αεροσκάφους από τους Πειραιώτες - Τι λέει για τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού, τις αποστολές σε Κίνα και Ινδία και πότε θα επανέλθει η αγορά.

Επίσης στο ΦΩΣ: ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ: «Ο Θρύλος είναι τρόπος ζωής!» - Επίδειξη τρομερής… Ολυμπιακοφροσύνης από τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής στο «Σωτηρία», το μεγαλύτερο νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τον κορονοϊό - Τι λέει ακόμα για την πανδημία και το κάπνισμα και γιατί φωνάζει για τον διορισμό νέων γιατρών στο ΕΣΥ

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» Ο ΛΟΒΕΡΑ, αλλά «ΚΑΙ ΜΠΟΥΑ ΚΑΙ «ΜΑΤΙΕ»!».

«Θέλουν Θρύλο, Σιόβας, Μήτρογλου», υποστηρίζει ο Πρωταθλητής.

«Λαχτάρα για τίτλους και Ευρώπη», από τον Διούδη μέσω της Πράσινης.

«Το "κλειδί" για τους... 3», έχει η Ώρα.

«ΕυρωΠΑΟΚ, νέα Τούμπα», οραματίζεται η Metrosport.

«Ραντεβού Αλαφούζου με Ισνούα» και «Ναι, συγκεντρώνει στοιχεία πολυϊδιοκτησίας», οι δύο τίτλοι της Live Sport.

«Παρών», δηλώνει ο Βιεϊρίνια κατά τη Sportime, «Στη σέντρα!», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.