Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Παρασκευής, 17 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Παρασκευής, 17 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Παρασκευής, 17 Απριλίου

«ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΦΡΕΪΤΑΣ», λέει το ΦΩΣ και κάνει λόγο για «παιχνιδάκια» του μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αφήνει να «διαρρεύσει» στους Ίβηρες ότι εξακολουθεί να κοιτάζει τις προοπτικές στα τοπ πρωταθλήματα (όχι στη Ρωσία) - Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό με τα πορτογαλικά σενάρια και θα επιδιώξουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα της παραμονής του!

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ… ΤΡΙΚ - Το ίδιο το CAS «καταρρίπτει» ουσιαστικά τους χθεσινούς ισχυρισμούς ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ περί «παρθένας υπόθεσης» στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας».

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΞΕΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ… ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ! - Με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα (Σεμέντο, Σάσα, Ινσούα), το «ΦΩΣ» θυμίζει τους 25 αλλοδαπούς που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του - Από τον μέγιστο «Τζόλε» μέχρι τον Μπρούνο, που είναι η πιο πρόσφατη τέτοιου είδους κίνηση - Ποιοι πέτυχαν πολλά, ποιοι μπορούσαν περισσότερα και εκείνοι που δεν τα κατάφεραν στον Πειραιά...

«Στο σκαμνί του CAS», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Διδάσκει ο Μητσάρας», στην Πράσινη.

«Προχωρά φουλ για Ριζούπολη», υποστηρίζει η Ώρα.

«Σαφάρι σε τρία μέτωπα», βλέπει η Metrosport.

«Συγκεντρώνουμε στοιχεία», κατά τη Live Sport.

«Ελκυστικός», σύμφωνα με τη Sportime, «Χωρίς κόσμο και έδρες», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας