Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Παρασκευής, 17 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Παρασκευής, 17 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Παρασκευής, 17 Απριλίου

«ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΦΡΕΪΤΑΣ», λέει το ΦΩΣ και κάνει λόγο για «παιχνιδάκια» του μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αφήνει να «διαρρεύσει» στους Ίβηρες ότι εξακολουθεί να κοιτάζει τις προοπτικές στα τοπ πρωταθλήματα (όχι στη Ρωσία) - Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό με τα πορτογαλικά σενάρια και θα επιδιώξουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα της παραμονής του!

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ… ΤΡΙΚ - Το ίδιο το CAS «καταρρίπτει» ουσιαστικά τους χθεσινούς ισχυρισμούς ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ περί «παρθένας υπόθεσης» στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας».

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΞΕΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ… ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ! - Με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα (Σεμέντο, Σάσα, Ινσούα), το «ΦΩΣ» θυμίζει τους 25 αλλοδαπούς που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του - Από τον μέγιστο «Τζόλε» μέχρι τον Μπρούνο, που είναι η πιο πρόσφατη τέτοιου είδους κίνηση - Ποιοι πέτυχαν πολλά, ποιοι μπορούσαν περισσότερα και εκείνοι που δεν τα κατάφεραν στον Πειραιά...

«Στο σκαμνί του CAS», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Διδάσκει ο Μητσάρας», στην Πράσινη.

«Προχωρά φουλ για Ριζούπολη», υποστηρίζει η Ώρα.

«Σαφάρι σε τρία μέτωπα», βλέπει η Metrosport.

«Συγκεντρώνουμε στοιχεία», κατά τη Live Sport.

«Ελκυστικός», σύμφωνα με τη Sportime, «Χωρίς κόσμο και έδρες», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.