Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Πέμπτης, 16 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Πέμπτης, 16 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Πέμπτης, 16 Απριλίου

«ΡΩΣΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ», γράφει το ΦΩΣ σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, 16 Απριλίου και εξηγεί: «Ο ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ έχει προτεραιότητα τον Ολυμπιακό, αλλά η Λοκομοτίβ Μόσχας επιστρέφει και ετοιμάζεται για επαφές με τους «ερυθρόλευκους».

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ - Η φημολογία για τον ΖΟΣΕ ΣΑ είναι όλο και πιο έντονη και στον Θρύλο προετοιμάζονται και για την επόμενη μέρα ψάχνοντας την αγορά των γκολκίπερ.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, 16 Απριλίου, Μεγάλη Πέμπτη

Επίσης: «ΑΠΤΟΗΤΟΣ - Κανένας εφησυχασμός στον Ολυμπιακό και πλήρης εγρήγορση σε όλα τα μέτωπα. Νίκες σε όλα τα ματς των πλέι οφ παρά το +14 θα είναι το σύνθημα του Μαρτίνς με στόχο το νταμπλ και τον καλό ρυθμό για τη μάχη πρόκρισης με τη Γουλβς Συνέχεια και στον δικαστικό αγώνα, μετά τη νέα δικαίωση στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας. Πανέτοιμο για το CAS το νομικό επιτελείο, αν τελικά προσφύγει ο «Δικέφαλος».

Στο ΦΩΣ και το θέμα: «ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ - Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Αιμιλία-Μαρία Λεγάκη αναλύει, συμβουλεύει, εξηγεί όσα μας απασχολούν συναισθηματικά κατά την περίοδο της αναγκαίας απομόνωσης * Τι λέει στο «ΦΩΣ» για τις περιπτώσεις που έχουν αντιμετωπιστεί, για όσα προτείνουν οι ειδικοί, για την ανάγκη ενίσχυσης της εσωτερικής δύναμης και τον τρόπο ομαλής επιστροφής στην κανονικότητα».

«Χάνει και το περσινό ο ΠΑΟΚ», λέει ο Πρωταθλητής.

«Βγαίνει από την καραντίνα», ο τίτλος στην Πράσινη.

«Λύση για τον Αραούχο», βλέπει η Ώρα.

«CAS με διαδικασίες Express», περιμένει η Metrosport.

«Να αφαιρεθεί το περσινό πρωτάθλημα» και «Όλη η αλήθεια για το CAS», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Έτσι γίνεται», σύμφωνα με τη Sportime, «Του οφείλω πολλά», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.