Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικογράφος Αποστόλης Πλασταράς

Έφυγε, τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (14/4), από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, ο αθλητικός συντάκτης Αποστόλης Πλασταράς.

Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικογράφος Αποστόλης Πλασταράς

Έφυγε, τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών ο αθλητικός συντάκτης Αποστόλης Πλασταράς.

Ο εκλιπών σπούδασε Γεωλογία αλλά η αθλητικογραφία ήταν η μεγάλη του αγάπη, όπως και η ομάδα της Λάρισας.

Δούλεψε αρχικά στο «Νέο Αθλητικό Κόσμο» , στη συνέχεια στον «Ημερήσιο Κήρυκα» και κατόπιν ήταν συνιδρυτής της εφημερίδας «Πρώτη των Σπορ». Δούλεψε επίσης σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς έχοντας ως τελευταίο σταθμό το «Pressing 90.1».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποχαιρέτησε τον Αποστόλη Πλασταρά

«Όταν ο πόνος και η οδύνη κάνουν ακόμα και τις ψυχές να δακρύσουν, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σκεφτεί κανείς, ούτε περίσσια λόγια να αρθρώσει. Το άγγελμα της αιφνίδιας αποδημίας του Αποστόλη Πλασταρά, είναι απίστευτο και βυθίζει στο πένθος όλη την οικογένεια της ΑΕΛ.

Αγλάισμα της αθλητικής δημοσιογραφίας, υπόδειγμα ευγενικού και δίκαιου λειτουργού της πραγματικής ενημέρωσης, δεν άφησε ποτέ περιθώριο σε κανένα να αμφισβητήσει την ακεραιότητά του. Η διαδρομή του στη δημοσιογραφία, ήταν μία διαρκής πάλη για να κρατηθεί το επίπεδό της εκεί που η ηθική ορίζει. Και τα κατάφερε μπαίνοντας στις καρδιές όλων μας.

Δεν μπόρεσε όμως να τα καταφέρει στη μάχη με το απευκταίο και μας αποχαιρέτησε στα 65 του χρόνια, συγκλονίζοντας με το άγγελμα του θανάτου του σύσσωμη την οικογένεια της ΑΕΛ. Της αγαπημένης του ομάδας, που εκτός από το δημοσιογραφικό μετερίζι, την υπηρέτησε για χρόνια και μέσα από τις γραμμές των "Ιερολοχιτών".

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και σύσσωμη η "βυσσινί" οικογένεια, συντετριμμένοι από την αποδημία του Αποστόλη Πλασταρά, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στη σύζυγό του Παρασκευή και στα παιδιά του Κωνσταντίνο και Δέσποινα, ευχόμενοι ο Θεός να απαλύνει τον πόνο τους».