Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Δευτέρας, 13 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Δευτέρας, 13 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Δευτέρας, 13 Απριλίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Δευτέρας, 13 Απριλίου.

«ΑΝΟΙΓΜΑ» ΟΜΠΙ ΜΙΚΕΛ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!», αποκαλύπτει σήμερα το ΦΩΣ καθώς «ο 32χρονος Νιγηριανός, πρώην αστέρας της Τσέλσι, έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ πριν από έναν μήνα, επειδή οι Τούρκοι ήθελαν τότε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα παρά τον κορονοϊό. Προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», αλλά ακόμα είναι νωρίς για αποφάσεις.

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ» - Γιατί δεν έχει δώσει ακόμη τα χέρια ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του. ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΣΙΜΙΚΑ - Τον μπλέκουν στο εξωτερικό και με Λίβερπουλ, Πόρτο, Λιλ και ακόμη δέκα ομάδες!

Επίσης στο ΦΩΣ: «Ο ΚΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ - Τι γίνεται με τον Φοντέ, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Γκαζελέκ Αζαξιό * Γιατί δεν έχει παίξει * Το σχέδιο των Πειραιωτών για τον Αφρικανό αριστερό μπακ. ΣΠΟΥΔΑΙΑ κίνηση από Βαλμπουενά * ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ άδεια στον Ρέντη».

Ακόμα: «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ» - Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ μιλά στο «ΦΩΣ» για τη χρονιά που ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη Μέταλιστ και μας ξεναγεί στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού. Μας μεταφέρει εικόνα από όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό. Θυμάται τη βραδιά της μεγάλης νίκης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι λέει επίσης για Βαλβέρδε, Μίτσελ, Αβραάμ και Μέλμπεργκ

«Ινσούα σε διπλό ταμπλό», σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Ελλάδα τα "παιδιά" σου», ο τίτλος στην Πράσινη.

«ΑΕΚάρα ευχαριστούμε που υπάρχεις», λέει η Ώρα.

«Σας ευχαριστούμε», το μήνυμα της Metrosport.

«Στην Πορτογαλία οι τέσσερις» και «Βασίλισσα για κούπα F8!», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Γράφει ιστορία», κατά τη Sportime, «Τους θέλουν», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.