Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπουφίδης

Πέθανε την Πέμπτη (2/4), νικημένος από τον καρκίνο, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπουφίδης.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπουφίδης

Ο Νίκος Μπουφίδης ήταν από τους πρωτεργάτες του τμήματος Τεκμηρίωσης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στο οποίο εργαζόταν από το 1986.

Ήταν μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει ότι απεβίωσε σήμερα ο συνάδελφος Νίκος Μπουφίδης, σε ηλικία 65 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Ο Νίκος Μπουφίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Από το 1975 έως το 1977 φοίτησε σε δραματική σχολή. Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, σπούδασε γλώσσες στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Το 1986 εντάχθηκε στο δυναμικό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στη Διεύθυνση Νέων Μέσων Ενημέρωσης. Υπήρξε από τους πρωτεργάτες του Τμήματος Τεκμηρίωσης του Πρακτορείου και, μέχρι την τελευταία του στιγμή εργαζόταν στην ενημέρωση του αρχείου του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο Νίκος Μπουφίδης υπήρξε ένας σεμνός εργάτης της ελληνικής δημοσιογραφίας. Εργάστηκε με ζήλο και αφοσίωση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και αφήνει πίσω του τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις στους συναδέλφους που εργάστηκαν μαζί του.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας