Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 1 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 1 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 1 Απριλίου

«Τι θα κάναμε αν έξω ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΟΜΒΕΣ;», ο τίτλος στο ΦΩΣ. Ο 25χρονος Ιταλός ΤΖΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΟΤΣΑ, μέλος του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μιλά στο «ΦΩΣ» για τη ζωή του στη χώρα μας και πώς αντιμετωπίζει τον κορονοϊό η οικογένειά του στη Ρώμη. Η πρώτη του εμφάνιση σε σχολή χορού πριν από 15 χρόνια με τη φανέλα της Ρόμα και ο λόγος που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό!

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΠΟΙΟΙ… ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ - Τι γίνεται με το ρόστερ του Ολυμπιακού, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που το χρησιμοποίησε ο ΜΑΡΤΙΝΣ - Από τον Χριστοδουλόπουλο και τον Τοροσίδη έως τον Μορ και τον Μπρούνο. ΡΟΥΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΙΚΑ - Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει βάλει στο… μάτι τον διεθνή αριστερό μπακ».

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ - ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ δεν θέλει να χάσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός - Το πολύ μία αποχώρηση θα γίνει και αυτή θα εξαρτηθεί από το ύψος της προσφοράς ή από τη στάση του παίκτη - Ποια η τακτική των τελευταίων τριών ετών - Πλήρη γνώση έχουν στο λιμάνι για το πρέσινγκ ξένων ομάδων σε ΣΑ, ΤΣΙΜΙΚΑ, ΚΑΜΑΡΑ και ΣΙΣΕ - ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ... ΚΟΥΓΙΑΤΕ έχουν ξεχωρίσει στη Β’ Γαλλίας οι Πειραιώτες - ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, στην κορυφαία πεντάδα Μαροκινών στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβισιόν!

ΕΡΓΑΝΗ: Ανοιξε η πλατφόρμα για τους εργαζόμενους -Ετσι θα πάρετε τα 800 ευρώ

«Αυτοί θα τρελάνουν το Σαμπιονά», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Μάγκας μέχρι τ' άστρα», θυμάται η Πράσινη.

«Πάντα ζεστή για Τάνκοβιτς», σύμφωνα με την Ώρα.

«Ξεχάστε τις ελληνικές μαγκιές, εδώ ο κόσμος πεθαίνει», στη Metrosport.

«Αυτό είναι το σχέδιο», κατά τη Live Sport.

«Ρεαλιστές», σύμφωνα με τη Sportime, «Γαλλική φινέτσα», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.