Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 27 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 27 Μαρτίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 27 Μαρτίου

«ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΣΑ», γράφει το ΦΩΣ και εξηγεί: «MONO «ΑΘΩΑ» δεν είναι τα ρεπορτάζ σε Αγγλία και Ισπανία περί ενδιαφέροντος ομάδων για την απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ και μεταγραφής του σε κορυφαίο πρωτάθλημα το καλοκαίρι - Ο μεγαλοατζέντης ΖΟΡΖΕ ΜΕΝΤΕΣ βλέπει στο πρόσωπο του ΣΑ τον... «επόμενο Ποντένσε», είτε για το ερχόμενο είτε για το καλοκαίρι του 2021 - Εμπόδιο για τους ενδιαφερόμενους η πολύ υψηλή ρήτρα του παίκτη.

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΣ - «Δεν έχει τύχη η Λοκομοτίβ, προτιμά Ολυμπιακό» παραδέχτηκαν οι Ρώσοι - Μία πρόταση από την Αγγλία μπορεί να μπλέξει σοβαρά την κατάσταση με το θέμα της ανανέωσης του 50χρονου τεχνικού - Δεν έχει τίποτα στα χέρια του ο Μαρτίνς από Πρέμιερ Λιγκ.

Εππίσης το ΦΩΣ κάνει λόγο για «Πολιορκία!», καθώς «η… μισή Ευρώπη στρώνει χαλί με πολλά εκατομμύρια για τους Τσιμίκα, Καμαρά, Σισέ και Μπα - Κανέναν δεν θέλει να χάσει ο Πέδρο Μαρτίνς, τι εισηγείται και ποια η πρόθεση του Ολυμπιακού».

«Οι 4 Έλληνες που θέλει ο θρύλος», σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Ο ΠΑΟ θα γυρίσει», η δήλωση Ρότσα στην Πράσινη.

«Μοναδική και σπάνια», κατά την Ώρα.

«Εκτιμήστε τη ζωή», η προτροπή Κρέσπο, στη Metrosport.

«Ιούλιος με πρωτάθλημα», η πρόβλεψη της Live Sport.

«Ψαλίδι», βλέπει η Sportime, «Ομάδα για τίτλο», η Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.