Κορονοϊός: Ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ευρώπης θα παίξουν ταυτόχρονα το «You'll Never Walk Alone»

To άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Λίβερπουλ τραγούδι «You 'll Never Walk Alone» θα ηχήσει την ίδια ώρα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ως στήριξη στους πληγέντες από τον κορονοϊό.

Κορονοϊός: Ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ευρώπης θα παίξουν ταυτόχρονα το «You'll Never Walk Alone»

Τις προηγούμενες ημέρες αρκετές χώρες προχώρησαν σε δράσεις για στήριξη των ανθρώπων που μάχονται καθημερινά με τον κορονοϊό. Τόσο για εκείνους που νοσούν όσο και τους νοσηλευτές και νοσοκόμους που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Στην Ελλάδα όπως και στην Ισπανία άπαντες βγήκαν στα μπαλκόνια την ίδια ώρα και χειροκρότησαν το υγειονομικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλει νυχθημερόν.

Τώρα ένας Ολλανδός ραδιοφωνικός παραγωγός θέλει να ενώσει όλη την Ευρώπη. Ο Σάντερ Χούγκεντρουρν είχε την ιδέα να παίξουν όλοι οι σταθμοί της Γηραιάς Ηπείρου την ίδια ώρα το «You'll Never Walk Alone», το τραγούδι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Λίβερπουλ και θεωρείται ως ένας ύμνος στήριξης στον συνάνθρωπο.

«Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να ξεπεραστεί αυτή η κρίση. Τέτοια πράγματα είναι πέρα από σύνορα και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έτσι μου ήρθε η ιδέα. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ικανό να κινητοποιήσει τους πάντες, καθώς διαθέτει έναν πολύ δυναμικό στίχο», ανέφερε ο Χούγκεντρουρν.

Μάλιστα ως τώρα σταθμοί από την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Εσθονία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Φινλανδία και την Ισπανία έχουν δηλώσει ότι θα ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Πηγή: iefimerida.gr