Εφημερίδες: Το Ολυμπιακός - Γουλβς στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 13 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 13 Μαρτίου με το Ολυμπιακός - Γουλβς να κυριαρχεί.

Εφημερίδες: Το Ολυμπιακός - Γουλβς στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 13 Μαρτίου

«ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ», γράφει σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου, το ΦΩΣ και εξηγεί: «Αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 29΄ λόγω αποβολής του Σεμέδο, ο Ολυμπιακός κράτησε ελπίδες πρόκρισης για τους «8» με το 1-1 κόντρα στη Γουλβς. Χωρίς τον κόσμο τους και την τύχη οι Πειραιώτες προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά χρειάζεται να κάνουν πάλι υπέρβαση στη ρεβάνς της Αγγλίας.
Ο Ελ Αραμπί το 1-0 στο 54΄ (από ασίστ του Γκιγιέρμε) γέννησε φιλοδοξίες ηρωικής νίκης, αλλά μια κόντρα στον Μπουχαλάκη από φάουλ του Νέτο στο 67΄ έφερε την ισοφάριση για την αγγλική ομάδα.
Καταπληκτικός αμυντικά ο Ολυμπιακός, παρότι είχε το αριθμητικό μειονέκτημα * Κορυφαίοι Καμαρά και Γκιγιέρμε.
Σωστή η αποβολή από τον Γάλλο ρέφερι, που πάντως «χάρισε» κάποιες κίτρινες στους φιλοξενούμενους.

Επίσης στο ΦΩΣ: «Η πίεση έφερε αποτέλεσμα… - Έστω και την τελευταία στιγμή, αποφασίστηκε από την Ευρωλίγκα η αναστολή της δράσης - Διακοπή μέχρι νεωτέρας, στον… αέρα η συνέχεια και το φάιναλ φορ (πιθανόν να μη γίνει στην Κολονία). - ΣΤΟΠ και στις διοργανώσεις της ΦΙΜΠΑ (Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωλίγκα γυναικών). «Λουκέτο» στα πρωταθλήματα Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Αδριατικής - Συνεχίζουν οι Τούρκοι χωρίς κόσμο - Θετικός στον κορονοϊό ο Τόμπκινς της Ρεάλ.

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «Eπιστροφή στο πι και φι! - Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Βερολίνο και με το που προσγειώθηκε, ενημερώθηκε για την αναβολή της αγωνιστικής και επέστρεψε αμέσως στην Αθήνα - Παρά την ταλαιπωρία, ο Χρήστος Μπαφές σχολίασε: «Το τελευταίο που μας λείπει αυτήν τη στιγμή είναι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον και να “δικάζουμε” - Να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας». Με μάσκες παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο οι Αμερικανοί της ομάδας, τρομαγμένοι από την έξαρση του κορονοϊού.

«Χόρεψαν τους Λύκους», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Σύνεση και ψυχραιμία», προτείνει η Πράσινη.

«Βάζει μπρος και για τους 3», σύμφωνα με την Ώρα.

«Υπευθυνότητα και ψυχραιμία», συνιστά η Metrosport.

«Μόνο περηφάνια», νοιώθει η Live Sport.

«Θρύλε μπορείς», εκτιμά η Sportime, «Την έχει», εκτιμά η Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.