ΦΩΣ: Πέθανε ο Μιχάλης Νομικός, επί χρόνια ρεπόρτερ του Ολυμπιακού

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Νομικός, επί πολλά χρόνια ρεπόρτερ Ολυμπιακού στην εφημερίδα ΦΩΣ.

ΦΩΣ: Πέθανε ο Μιχάλης Νομικός, επί χρόνια ρεπόρτερ του Ολυμπιακού

Ο Μιχάλης Νομικός (φωτό, ανάμεσα σε Φύριο και Βαρυτιμιάδη) έφυγε μια μέρα μετά τα 95α γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού, ρεπόρτερ του οποίου υπήρξε για πολλά χρόνια στο ΦΩΣ και στη Βραδυνή.

Ο Μιχάλης Νομικός ήταν μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ. Υπήρξε επίσης προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος στην εφημερίδα Επικαιρότητα, ενώ εργάστηκε ακόμη στις εφημερίδες Μακεδονία, Πρωταθλητής και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (13/3) από το κοιμητήριο στον Κόκκινο Μύλο.

Όσοι τον γνωρίσαμε και τον ζήσαμε, τον αποχαιρετάμε με συντριβή.

«Καλό ταξίδι, Μιχάλη»

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το θάνατο του Μιχάλη Νομικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Μιχάλη Νομικού, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο Μιχάλης Νομικός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και, μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών και της στρατιωτικής του θητείας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία. Πρώτος του σταθμός το αθλητικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ» το 1972 και εν συνεχεία, η εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», ενώ ακολούθησε μια μακρά πορεία ως αθλητικογράφος στον έντυπο Τύπο («ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ», «ΟΜΑΔΑ», «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ») αλλά και στα ερτζιανά («SUPER FM» και «ΑΝΤΕΝΝΑ FM»). Για πολλά συναπτά έτη, επίσης, εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο Μιχάλης Νομικός υπήρξε ένας αξιολογότατος συνάδελφος με επαγγελματική επάρκεια και κατάρτιση. Ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του και διακρίθηκε για το ήθος και την ευσυνειδησία του.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο, που υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με δυναμισμό, δημιουργικότητα και ευθύνη.