Εφημερίδες: Κορονοϊός και άδεια γήπεδα στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 9 Μαρτίου

Κορονοϊός και άδεια γήπεδα σε αυτά που γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 9 Μαρτίου.

Εφημερίδες: Κορονοϊός και άδεια γήπεδα στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 9 Μαρτίου

«ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ…», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ με την εξήγηση: «Για δύο εβδομάδες κάθε αθλητικό γεγονός στη χώρα θα γίνεται χωρίς κόσμο στις εξέδρες, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ως μέτρο προφύλαξης για ενδεχόμενη έξαρση του κορονοϊου.
Το Ολυμπιακός - Γουλβς, τα ματς των πλέι οφ στο ποδόσφαιρο, η Ευρωλίγκα στο μπάσκετ και τα ματς σε όλα τα σπορ που θα γίνουν χωρίς θεατές για το προσεχές δεκαπενθήμερο.

«ΘΡΙΛΕΡ», προσθέτει το ΦΩΣ, σύμφωνα με το οποίο θα υπάρξει «επικοινωνία σήμερα ΟΥΕΦΑ και ελληνική κυβέρνησης για να αποφασιστεί οριστικά η παρουσία φιλάθλων ή όχι στο ματς της Πέμπτης με τη Γουλβς. «Αγκάθι» οι 1.100 φίλοι των «λύκων» που έχουν κλείσει εισιτήρια για Ελλάδα - Τι συμβαίνει με τη ρεβάνς του Γουλβερχάμπτον, όπου εμφανίστηκε χθες το πρώτο κρούσμα κορονοϊού.

Σε ποιο αγωνιστικά θέματα, το ΦΩΣ τονίζει: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ! - «Φύλλο και φτερό» ο Ολυμπιακός από τον Ποντένσε στον Νούνο Εσπίριτο! - Κάθε λεπτομέρεια για τους Πειραιώτες και τον τρόπο παιχνιδιού τους από τον Πορτογάλο άσο, που ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά τα πλάνα του Μαρτίνς.

Τέλος, στο ΦΩΣ: «ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! - Το απίστευτο με τη Γουλβς: κάθε φορά που φέρνει ισοπαλία στην Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζει το αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι της! - Έξτρα πρόκληση για τον Ολυμπιακό να σπάσει αυτό το σερί το βράδυ της Πέμπτης».

«Παρανοϊός για τον κορονοϊό», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Ηγέτης για δέσιμο», λέει η Πράσινη.

«Μόνο ΑΕΚ», φωνάζει η Ώρα.

«Έτοιμος για τη μάχη», σύμφωνα με τη Metrosport.

«3 βασικοί και 3+1», αναλύει η Live Sport.

«Ζητούμε ελεύθερη διέλευση», η προσέγγιση της Sportime, «Η μάσκα του τρόμου», η προσέγγιση της Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.