Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 6 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 6 Μαρτίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 6 Μαρτίου

Για «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!», κάνει λόγο το ΦΩΣ, και αναφέρει: «Ένοχοι» ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας και από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της Λίγκας - Τιμωρήθηκαν όμως με αφαίρεση βαθμών (-7 ο «Δικέφαλος», -12 οι Ακρίτες), με την πρωτοδίκη να αποφασίζει βάσει της τροπολογίας-εξπρές της κυβέρνησης. - Υποβιβασμό και στη χειρότερη περίπτωση ακόμα και αποβολή από τις επαγγελματικές κατηγορίες προέβλεπε ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ.

Επίσης, το ΦΩΣ κάνει αναφορά στην «Αντίδραση ΠΑΟΚ και Σαββίδη για το -7 - «Θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης» ανέφερε η ΠΑΕ, ενώ ο γιος του μεγαλομετόχου έγραψε στα σόσιαλ μίντια: «Με το γαυροσύστημα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ειδικά όταν είσαι μόνος σου - CAS…»

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΓΙΑ ΑΕΚ - «Κόλαφος» η έκθεση του παρατηρητή - «Ένας μη διαπιστευμένος φίλαθλος της ΑΕΚ έπιασε τα γεννητικά όργανα του πρώτου βοηθού» έγραψε. Έκανε λόγο επίσης για χαστούκι του ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ στον ΚΑΡΥΠΙΔΗ! - Ορατός ο κίνδυνος «λουκέτου» στο ΟΑΚΑ στα πλέι οφ».

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! - Υπέγραψε ο Ματιέ Βαλμπουενά το νέο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2021».

«Μέγα σκάνδαλο», ο τίτλος στον Πρωταθλητή

«Νύχτα ντροπής», για την Πράσινη

«Το χρονικό της μεγάλης σφαγής», καταγράφει η Ώρα.

«Πετάξτε τους εκτός Ευρώπης», ζητά η Metrosport.

«Αυτό είναι κατάντια», λέει η Live Sport.

«Μαύρη μαυρίλα», για τη Sportime, «Φωτιά» για τη θέση 2, για τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.