Η μπάλα είναι γένος θηλυκού και «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑ Σπορ

Μια εκπομπή αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα έρχεται στην ΕΡΑ Σπορ την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Η μπάλα είναι γένος θηλυκού και «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑ Σπορ

Το βράδυ (22:00-24:00) της Καθαράς Δευτέρας 2 Μαρτίου η εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου» έχει άρωμα γυναίκας. Γιατί η μπάλα είναι γένος θηλυκού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας Γυναικών, Αντώνης Πριόνας, έρχεται μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΑσπορ να παρουσιάσει το γυναικείο ποδόσφαιρο. Έναν σκληρό αγώνα ισότητας που μας αφορά όλους.

Σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση γυναίκες που ξέρουν τί είναι το οφσάιντ και παίζουν μπάλα σε ένα παραδοσιακό (ή μήπως όχι πια;) «ανδρικό γήπεδο».

Η επιθετικός της εθνικής ομάδας και της ιταλικής Ταβανιάκο, Σοφία Κόγγουλη και η Βεατρίκη Σαρρή, επίσης διεθνής παίκτρια που αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, θα μιλήσουν για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τους προσωπικούς τους στόχους μέσα από το πιο λαοφιλές σπορ.

Ο δημοσιογράφος/διεθνολόγος, ειδικός σε θέματα UEFA και FIFA, Μάνος Σταραμόπουλος και ο Γιώργος Χατζησαρόγλου, πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΟ, θα καταθέσουν τη δική τους οπτική για το μεγάλο αυτό κεφάλαιο που λέγεται ποδόσφαιρο Γυναικών.

Τέλος η Ελληνίδα lead recruitment analyst της Νόριτς, Μαριέλα Νησωτάκη, μάς εξηγεί γιατί είναι «πλεονέκτημα να είσαι γυναίκα μέσα στον κόσμο του ποδοσφαίρου».

Στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στο συντονισμό της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι Τάσος Επιτρόπου και Έλενα Βογιατζή.

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου», η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο. Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.