Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου

«ΞΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…», γράφει το ΦΩΣ και εξηγεί: «Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ (1-0) - Η τακτική και οι δυνάμεις των Άγγλων έκαναν τη διαφορά - Ο Λακαζέτ στο 81’ το γκολ της νίκης, που φέρνει τους «κανονιέρηδες» σε θέση ακλόνητου φαβορί για την πρόκριση. Κουράστηκε σωματικά και πνευματικά ο Ολυμπιακός στο φινάλε - Πήγε για τη νίκη ο Μαρτίνς, αλλά χάθηκε και η ισοπαλία που θα έδινε πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο.
Μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο από Βαλμπουενά και Μασούρα, αλλά από κει και πέρα λίγα πράγματα στην επίθεση. Δοκάρι ο Παπασταθόπουλος στις καθυστερήσεις - Καλός και ο Τσιμίκας ανασταλτικά με Ομπαμεγιάνγκ και Πεπέ.

Επίσης το ΦΩΣ προσθέτει: «ΟΚΤΑΨΥΧΟΣ! - 77-68 ΤΗ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ» και τονίζει: «Σε ένα ματς όπου έχασε με τραυματισμό και τον Μιλουτίνοβ, ο λαβωμένος από τις απουσίες Ολυμπιακός όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά νίκησε και τους Γάλλους στο ΣΕΦ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με μόλις 8 υγιείς παίκτες, οι οποίοι έδωσαν τα πάντα αγωνιζόμενοι με πάθος και αυταπάρνηση!
Σούπερ ο Βεζένκοφ (15 π., 7 ρ.), καταπληκτικός ο Έλις (13 π., 5 ρ.), έκανε και τον... πλέι μέικερ ο Παπανικολάου (8 π., 6 ασ., 2 κλ.) - Ήταν παντού ο Πρίντεζης για 36 λεπτά (11 π., 5 ασ., 3 ρ.), όπως και ο Μπάλντγουιν (11 π., 7 ρ., 5 ασ.), ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις ο 17χρονος Νικολαΐδης με το αγωνιστικό θράσος του (6 π., 5 ρ., 4 κλ.).

«Τα λέμε στο Λονδίνο», προειδοποιεί ο Πρωταθλητής.

«Αυτοκάθαρση ή απέναντι σε όλους», ξεκαθαρίζει η Πράσινη.

«Ακτζήδικα πάρτι στις 4 του Μάρτη», περιμένει η Ώρα.

«Καλώς τα παιδιά», λέει η Metrosport.

«Προς διαζύγιο», ο ένας τίτλος, «Ήρωες» ο δεύτερος για τη Live Sport.

«Τι κρίμα, τι ψυχή», σύμφωνα με τη Sportime, «Κρίμα», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.