Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα σήμερα Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα σήμερα Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα σήμερα Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα σήμερα, Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

«ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ», λέει το ΦΩΣ και επισημαίνει τη «μεγάλη αποφασιστικότητα από τον Mαρτίνς για το σημερινό παιχνίδι * «Πολύ βελτιωμένη με Αρτέτα η Άρσεναλ, αλλά είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας * Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη, μετά θα ασχοληθούμε με τον ΠΑΟΚ»

Επίσης στο ΦΩΣ: ΑΡΤΕΤΑ: «Ο Ολυμπιακός παίζει το ίδιο καλά με όλους - Θερμά λόγια για τους «ερυθρόλευκους» από τον τεχνικό της Άρσεναλ, που ποντάρει... διπλά στον Παπασταθόπουλο * Βάζει Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ στην επίθεση

«35.000 κόσμος στο Καραϊσκάκη κάνει περισσότερο θόρυβο από 50.000 οπαδούς σε γήπεδο της Πρέμιερ Λιγκ» είπε ο Μαρτίνς στους Άγγλους σύμφωνα με το ΦΩΣ, στο οποίο υπάρχει θέμα για «ΕΜΠΟΔΙΟ 700.000.000 ΕΥΡΩ!. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε με ακόμα ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης απέναντι στην Άρσεναλ με το δεκαπλάσιο μπάτζετ * Οι κατάσκοποι που θα βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» * Ποιος είναι ο Γερμανός διαιτητής».

«Κάτι ψήνει ο Μαρτίνς», σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Επέστρεψε», ο τίτλος στην Πράσινη.

«Καρέ της κούπας», σύμφωνα με την Ώρα.

«Παροξυσμός», κατά τη Metrosport.

«Μεγαλείο», για τη Live Sport.

«Είναι εδώ», για τη Sportime, «Επέστρεψε», για τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.