Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου.

«ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!», λέει το ΦΩΣ και εξηγεί: «τι σημαίνει η χθεσινή προσφυγή του ΠΑΟΚ στο Διοικητικό Εφετείο κατά του πορίσματος της ΕΕΑ - Ορατό το ενδεχόμενο να πάει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα χωρίς να εκδικαστεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας τη Δευτέρα στη Σούπερ Λίγκα (από προχθές επεδίωκαν αναβολή οι Θεσσαλονικείς) - Δύο μήνες περιμένουν στο λιμάνι να «τρέξει» η πολύκροτη υπόθεση για να μην υπάρχει η παραμικρή «σκιά» στο πρωτάθλημα, αλλά όλα είναι στον αέρα - Χθες η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Ακόμα, το ΦΩΣ αναφέρει: «ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ - Το 1-1 της Νέας Σμύρνης υπενθύμισε στους παίκτες ο ΜΑΡΤΙΝΣ ενόψει του αποψινού ματς με τον Πανιώνιο (19.30, NS 2) - «Έχουμε κακές αναμνήσεις από τον α’ γύρο, περιμένω σοβαρότητα» τόνισε ο Πορτογάλος - Τουλάχιστον πέντε νέα πρόσωπα σήμερα στην ενδεκάδα. Γιατί δεν έπιασε λιμάνι ο Βάις - Σιγουριά Μαρτίνς ότι θα καλυφθεί εκ των έσω το κενό του ΣΟΥΝΤΑΝΙ που χειρουργήθηκε χθες.

«Κάτσε να μάθεις πώς με έχασε ο Ολυμπιακός…», λέει επίσης στο ΦΩΣ στα 90 του χρόνια, ο φοβερός και τρομερός ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ και ανοίγει στο «ΦΩΣ» το κουτί των αναμνήσεών του - Εξηγεί γιατί τελικά δεν κατέληξε στον Πειραιά, ποιος τον πήγε στον Πανιώνιο και πώς μεγαλούργησε στην ΑΕΚ. - Θυμάται ακόμα τα χρόνια της φτώχειας στην προσφυγική Καλλιθέα, τον ρόλο του Μουράτη στην καριέρα του, τη λατρεία των γυναικών στο πρόσωπό του και μας… υπενθυμίζει ότι δεν θα πεθάνει αν δεν δει την ΑΕΚ να παίζει στην «Αγια-Σοφιά»!

«Μην σταματάς να τους γλεντάς», το σύνθημα από τον Πρωταθλητή.

«Τους χαίρεται η Ελλάδα», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Αυτοί ξέρουν», υποστηρίζει η Ώρα.

«Αρμάδα», για τη Metrosport.

«Του χρόνου να είμαστε φαβορί» και «θα κατβάσει τα ρόλα, αν...», ο διπλός τίτλος από τη Live Sport.

«Όχι μεν, αλλά», κατά τη Sportime, «Τσαρίνα» κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.