Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου.

«ΚΑΡΦΙ ΣΤΗΝ 50ή ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ!», γράφει το ΦΩΣ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που κέρδισε 3-2 τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών και έγραψε ιστορία - Ήταν η 50ή διαδοχική επικράτηση των «ερυθρολεύκων» επί των «πρασίνων» σε όλα τα σπορ του Ερασιτέχνη και οι πρωταθλήτριες θα διεκδικήσουν το 10ο συνεχόμενο Κύπελλο - Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος στο 2o και στο 4o σετ, εκθαμβωτικός στο 1o και στο 3o και αποφασιστικός στο τάι μπρέικ.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Επίσης στο ΦΩΣ, «ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ», το μήνυμα του ΜΑΡΤΙΝΣ στους ποδοσφαιριστές και η υπόσχεση εκείνων πως στο μυαλό τους είναι μόνον η Λαμία - Στόχος του Ολυμπιακού και το Κύπελλο, που έχει να το πάρει από το 2015 - Δεν ξεχνάνε στον Ρέντη το περσινό κάζο από την ομάδα της Φθιώτιδας
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ - Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το ματς με τη Λαμία - Πάει για βασικός ο ΧΑΣΑΝ, ξανά εκτός ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, διεκδικεί θέση ο ΜΟΡ.

Στα μεταγραφικά, το ΦΩΣ αναφέρει: «ΠΙΕΖΕΙ Ο ΒΑΪΣ - Ο Σλοβάκος θέλει να γυρίσει, ο Μαρτίνς δεν «καίγεται» - Τραυματισμοί και αποχή, τα «αγκάθια» για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού».

«Πρόκριση», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Θα το βάλετε εσείς», προβλέπει η Πράσινη.

«Λυσσάει να μπει κι αυτός», σύμφωνα με την Ώρα.

«Επίδειξη δύναμης», θέλει η Metrosport.

«Τριπλό στοίχημα», βάζει η Live sport.

«Πάθος», κατά τη Sportime, «Όλα για όλα», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.