Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου.

«ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΙΤΛΟΥ 1-0!», γράφει το ΦΩΣ για τον... ψυχοβγάλτη, αλλά με ψυχή Θρύλο και αναλύει: «Ο Χασάν λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, από σέντρα του Βαλμπουενά. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν να κάνουν κι άλλο δώρο με βαθμολογική απώλεια εκτός προγράμματος, αλλά στο τέλος μιας κακής εμφάνισής τους δικαιώθηκαν για το πείσμα τους και πήραν ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ (λόγω αποβολής του Ομάρ στο 73’) μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την οικονομία του πρωταθλήματος νίκη! Οι Περιστεριώτες δημιούργησαν για άλλη μια σεζόν μεγάλα προβλήματα στον Ολυμπιακό με την απόδοσή τους και έφτασαν πολύ κοντά στον βαθμό. Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΡΕΦΕΡΙ χάρισε κάρτες στον Ατρόμητο σε μαρκαρίσματα κυρίως πάνω στον Βαλμπουενά, αλλά ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ του στη δεύτερη κίτρινη του Ελαμπντελαουί

Επίσης, στο ΦΩΣ: «Να φοβηθώ γιατί; Μια χαρά αισθάνθηκα»
Μιλά στο «ΦΩΣ» ο Κωνσταντίνος Κατράνης, ο οπαδός της ΑΕΚ που πήγε με το κίτρινο κασκόλ και τα παιδιά του στο μνημόσυνο της Θύρας 7 και έγινε πρόσωπο της ημέρας. Τι λέει για τη συγκεκριμένη απόφαση, την προσωπική του ζωή, την ΑΕΚ και την… ολυμπιακοκρατούμενη οικογένειά του!

«Έτσι πονάει ο Πειραιάς», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Χειρόφρενο», λέει η Πράσινη.

«Τι... αλήτης είσαι εσύ αγορίνα μου», φωνάζει η Ώρα.

«Έκρηξη», είδε η Metrosport.

«Πωπώ τι έβαλε ο θεός!», αναρωτιέται η Live Sport.

«Αλητεία», σύμφωνα με τη Sportime, «Μαγεία», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.