Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου.

«ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...», ο βασικός τίτλος στο ΦΩΣ, όπου για το μνημόσυνο της Θύρας 7 για την τραγωδία του 1981 γράφουν οι Χρήστος Μεγγλίδης - Γιάννης Κατσαρός

Το ΦΩΣ προσθέτει ότι «Ο ΜΑΤΙΕ ΞΕΡΕΙ…» και εξηγεί: «Καθοριστικός ο Βαλμπουενά και στις εκτός έδρας επιτυχίες του Ολυμπιακού. Τι κάνει ο Γάλλος στα ματς μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» και πόσο επηρεάζει το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων»

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ καθώς ο Ατρόμητος αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό για το αποψινό παιχνίδι αλλά και το ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός καλείται να κερδίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να πάει οριστικά ως πρωτοπόρος στη «μάχη» της Τούμπας σε δύο εβδομάδες (μεσολαβεί βεβαίως το Σάββατο ο ουραγός Πανιώνιος στο Φάληρο).

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

«Τραβάει σκανδάλη ο Ελ Αραμπί», γράφει ο Πρωταθλητής.

«Για τη φανέλα με το τριφύλλι», λέει η Πράσινη.

«Χρωστάτε, ξοφλήστε», η υπενθύμιση από την Ώρα.

«Στα όριά μας», σύμφωνα με τη Metrosport.

«Varβάτη εξήγηση», η εκτίμηση της Live Sport.

«Πόσο το θέλεις», είναι το θέμα σύμφωνα με τη Sportime, «Κόκκινος συναγερμός», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.