Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου.

«72-59: ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ!», λέει το ΦΩΣ και εξηγεί: Ένας Θρύλος συγκλονιστικός! Παρά τις σημαντικές απουσίες, η λαβωμένη ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε κατάθεση ψυχής στο ΣΕΦ και πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση νίκησε για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και όλα αυτά με μόλις 9 παίκτες. Στο πόδι ο κόσμος που αποθέωσε τους πρωταγωνιστές, εκστασιασμένος από την αυταπάρνηση και τη μαχητικότητα των παικτών του Μπαρτζώκα.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Επίσης, το ΦΩΣ γράφει: «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕ «ΟΜΠΡΕΛΑ» ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ» και αναλύει «Πού οδηγούν οι επαφές της κυβέρνησης με τους διεθνείς φορείς και γιατί ζήτησε να δει τον Τσέφεριν ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Προς ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ σε ομοσπονδία, διαιτησία ενόψει της νέας σεζόν, το «καυτό» θέμα με την ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για τις ποινές σε ΠΑΟΚ, Ξάνθη. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Δεν ακολουθούμε το παραλήρημα του ΠΑΟΚ. Βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά την απόφαση της ΕΕΑ * Η πολυϊδιοκτησία απαγορεύεται κι αυτό κρίθηκε» - ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κύριε αξιότιμε ηθικέ υπουργέ Αθλητισμού, έχετε ενημερώσει τον πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;» - Και κατά Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλά θα κάνει να αφήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ότι θίγονται να απαντήσουν μόνοι τους, γιατί αλλιώς ενισχύει την εικόνα που έχει όλη η Ελλάδα ότι ενεργούν ως υπάλληλοί της» - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των «ερυθρολεύκων» στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα εις βάρος του ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση για τις δηλώσεις του περί διχασμού * Γιατί ζητεί πειθαρχική δίωξη η πειραϊκή ΠΑΕ.

Καιρός: Τσουχτερό κρύο, χιόνια, καταιγίδες και άνεμοι 8 μποφόρ

«Κόκκινο ατσάλι», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Αποφασισμένοι» και «φτιαγμένοι», ο διπλός τίτλος στην Πράσινη.

«Ανακάλυψε βάθος ρόστερ», η Ώρα.

«Δική του υπόθεση», σύμφωνα με τη Metrosport.

«Για σένα Μπίλαρε», λέει η Live Sport.

«Όπου τη βρίσκει», σύμφωνα με τη Sportime, «Ψυχάρα», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.