Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου

Τα μεταγραφικά θέματα κυριαρχούν σήμερα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Ας δούμε τους βασικούς τίτλους στα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου.

«ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ», γράφει το ΦΩΣ και εξηγεί: «Επιλογές του κόουτς ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ ΚΑΦΟΥ και ο 23χρονος Τούρκος «ζογκλέρ» ΕΜΡΕ ΜΟΡ (με 10 εκατ. τον είχε αγοράσει η Ντόρτμουντ), που έπιασαν χθες λιμάνι. Όλο το παρασκήνιο των δύο «ερυθρόλευκων» χτυπημάτων της τελευταίας στιγμής - Το «ΦΩΣ» παρουσιάζει το προφίλ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων

Γιατί δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των ΠΙΑΤΣΑ, ΓΙΟΥΝΕΣ και ΚΑΣΑΜΙ (πάει για καλοκαίρι) - Ποιοι άλλοι παίκτες ήταν στη λίστα και έχασαν στο νήμα από τους Καφού και Μορ».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ», με την επισήμανση: «Ύστερα από… γκέλα ο Ολυμπιακός απαντάει με νίκη στο πρωτάθλημα, μόνο μία ήταν η εξαίρεση - Δεν τους ενδιαφέρει στον Ρέντη το νομικό θέμα με την Ξάνθη, αλλά μόνο το τρίποντο απόψε - Τι ζητά ο Μαρτίνς - Πήρε Χασάν στην αποστολή, έξω ο Λάζαρος με πρόβλημα - Αλλάζει το σύστημα, επαναφέρει τον Σουντανί στην ενδεκάδα».

Φεβρουάριος: Η ημερομηνία για την Τσικνοπέμπτη - Πότε είναι η Καθαρά Δευτέρα

«Έφερε ζογκλέρ και εργαλείο», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«ΞΥΠΝΗΣΕ... ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ... ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ», περιγράφει η Πράσινη.

«ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ», σύμφωνα με την Ώρα.

«ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ», λέει η Metrosport.

«ΤΑ ΣΠΑΕΙ»,ο ένας τίτλος, «ΔΙΑΒΟΛΟΣ - κομπιούτερ», ο άλλος από τη Live Sport.

«ΑΤΡΙΣΤΑΣ», κατά τη Sportime, «ΣΑΡΩΝΕΙ», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.