Στα δικαστήρια Κανάκης-ΣΚΑΪ, και στο βάθος Open;

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη είχε προσεγγίσει τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και στο τέλος του 2018

Στα δικαστήρια Κανάκης-ΣΚΑΪ, και στο βάθος Open;

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο βασικός παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του ΣΚΑΪ, για την βραχύβια συνεργασία τους. Η δικηγόρος του, Χριστίνα Παναγουλέα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως το κανάλι του Νέου Φαλήρου «διαρρέει ανακριβείς και παραπλανητικές» πληροφορίες στον Τύπο, και «βρίσκεται εν αδίκω» (ΕΔΩ το χθεσινό ρεπορτάζ μας, με τα όσα ανέφερε ο ΣΚΑΪ). Αναλυτικά:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Αντώνη Κανάκη: «Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η εκπομπή του Star αποκάλυψε, επίσης, πως υπάρχουν πληροφορίες για πρόταση στους συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» από το Open. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη είχε προσεγγίσει τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και στο τέλος του 2018, μετά την έξοδό τους από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, χωρίς όμως επιτυχία.

Πηγή: e-tetradio.gr