Ο Ρογκάκος έφυγε και «ανακάτεψε» τον Real FM - Όλες οι αλλαγές

Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Ρογκάκος έφυγε και «ανακάτεψε» τον Real FM - Όλες οι αλλαγές

Η αποχώρηση του Νίκου Ρογκάκου, που ήταν συμπαρουσιαστής της εκπομπής 8-10 π.μ με τον Γιώργο Χουδαλάκη, προκάλεσε αλυσιδωτές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του Real fm. Όπως αναφέρει το harddog-sport.blogspot.com, από τη Δευτέρα
ο Γιώργος Ψάλτης επανέρχεται, μόνος του, στο δίωρο 5-7 π.μ, το οποίο κατείχε και παλιότερα. Στην τρέχουσα περίοδο ο Ψάλτης είχε αρχίσει (και θα συνεχίσει έως την Παρασκευή) την παρουσία του στη δίωρη εκπομπή 6-8, μαζί με τη Στεφανία Κασίμη.

Tο δίωρο 8-10 (δηλαδή αυτό που παραδίδει το μικρόφωνο στον Νίκο Χατζηνικολάου) ενισχύεται με τη συν-εμφάνιση τριών παρουσιαστών: Γιώργος Χουδαλάκης, Στεφανία Κασίμη και, μετακινούμενος από τη βραδινή ζώνη, Ιωσήφ Καλαμαράκης. Ο τελευταίος είχε κάνει πρόσφατα πρωινή εμφάνιση στην εκπομπή του Χουδαλάκη (άγνωστο αν ήταν εν είδει «πρόβας»), για την οποία είχε ειπωθεί ότι οι δύο παραγωγοί συνηθίζουν στις αρχές του έτους, κάθε χρόνο, να έχουν μια ταυτόχρονη πρωινή παρουσία στο ραδιόφωνο.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

Το κενό του Καλαμαράκη το βράδυ, προορίζεται να καλύψει ο Δημήτρης Γιαβζόγλου που στο νέο πρόγραμμα του Real fm άρχισε με την εκπομπή-χάραμα (5 το πρωί), αλλά πρόσφατα εμφανίζεται συχνά και περιστασιακά στη βραδινή ζώνη που φαίνεται ότι του αρέσει περισσότερο. Οι εκπομπές του αυτές είναι πολυθεματικές, αλλά πολύ συχνά –αν όχι πάντα – υπάρχει ενδιαφέρον θεατρικό ένθετο (θεατρόφιλος ο ίδιος) με καλεσμένους ηθοποιούς και άλλους συντελεστές από παραστάσεις που παίζονται αυτήν την περίοδο στην Αθήνα και σημειώνουν επιτυχία.